Szebeni István: Rosszabb napjaimon is bekerülnék a katari 11-be

Egy újabb foci vb, a torna történetében először télen. Lesérült világsztárok, és botrányos körülmények. A magyar sztárok is izgatottan várják, hogyan alakul a világverseny.

Vasárnap elkezdődött a labdarúgó világbajnokság Katarban. A kezdőmeccset elvesztette a házigazda, Ecuador 2-0-ra győzött. 

A magyar sztárok is izgalommal várják, hogy a világverseny vajon milyen meglepetéseket tartogat. Szebeni István, a TV2 Tények műsorvezetője elmondta a Ripost-nak, hogy a spanyoloknak és a portugáloknak szurkol, szerinte a két csapatnak van esélye a győzelemre.

Cristiano Ronaldo méltatlan helyzetbe került. Szurkolok neki. Sehol nem becsülik meg az értékeket, az ikonokat. Remélem ez az ő vb-je lesz és fog tudni bizonyítani.

Fotó: Pixabay

A portugál világsztárnak megromlott a viszonya a Manchester Uniteddel. A labdarúgó egy tévéinterjúban azt mondta, úgy érzi, csapata elárulta. A klub azt írta közleményében, megtették a hivatalos lépéseket az eset után. 

Szebeni István úgy fogalmazott, reméli, tényleg az győz, aki megérdemli, és lemorzsolódnak azok a csapatok, akiknek nincs keresnivalójuk a világbajnokságon.

Rosszabb napjaimon is odaférnék a katari 11-be 

– mondta nevetve a műsorvezető, aki a Debrecen labdarúgócsapatának kommunikációs és PR-vezetője is.

Meggyes Dávid nézi a vb-t, de nem szurkol

Meggyes Dávid azt mondta a Ripost-nak, az idei vb számára nem a szurkolásról fog szólni. Természetesen legjobban Magyarországot támogatta volna, de a másik kedvence, Olaszország sem jutott ki a világversenyre. Stana Alexandra párja maga is profi focista volt, szakértő szemmel figyeli a játékosokat.

„Most van először télen a vb, szezon közben vannak a csapatok. Ilyenkor kevésbé kizsigereltek a játékosok, sok a sérülés. Kiestek kulcsjátékosok, például Benzema a francia csapatból. Felfokozott állapotban vannak a focisták, meg akarnak felelni, harcra készebbek.”

Fotó: Meggyes Dávid

Dávid azt mondta, nem „Ronaldo fan”, mégis úgy érzi, a 37 éves portugál sztár megérdemelné, hogy méltó módon távozzon a valószínűleg utolsó nagy tornájáról.

Mellőzik a csapatában, nem érzi jól magát. Az elmúlt hetekben indulatokat gerjesztett a Manchester Unitednél. Ő azonban a világ egyik legprofibb, legtudatosabb játékosa. Emberi okokból Portugáliának szurkolok, és persze Argentínának is. Örülnék meglepetéseknek is, ha például egy afrikai vagy ázsiai ország kitűnne a tornán.

Habár Dávid nagypályás pályafutása véget ért, a focit nem törli ki az életéből. Székesfehérváron született, természetes, hogy óriási Videoton drukker, a csapatban lett felnőtt játékos. Hobbi szinten továbbra is játszik, a nagy tornák idején pedig előjönnek az emlékei. Kedvesével nem vesznek össze azon, hogy mi menjen a tévében.

Szandi is szokott velem meccset nézni. Profi sportolóként, győztes mentalitással bele tudja magát élni a mérkőzésekbe.

Megyeri Csilláék várták a vb-t

Megyeri Csilla és párja, Molnár Zsolt napok óta foci lázban égnek. Az üzletasszony elismeréssel nyilatkozott a sportolókról.

„Lenyűgöző, hogy kitartással és kemény munkával milyen nagyszerű eredményeket érnek el. Zsolti, a párom imádja a focit, kint volt a Görögország elleni meccsen a barátaival. Szerinte a világbajnokságon a brazilok és az argentinok a legesélyesebbek, de drukkol a francia válogatottnak is.

Csilla nem kifejezetten Ronaldo rajongó, de nagyon tiszteli a sztárt.

Mélyszegénységből jött, kitartással, akarattal és tehetséggel eljutott a csúcsra. Inspiráló és motiváló lehet mindenki számára. Nem felejtette el, honnan jött, sokat segít a szegényeken. Ez a sikertörténet engem motivál és biztos gyerekek millióit is a világon.

Ganxsta Zolee nem hazudtolta meg önmagát

Ganxsta Zolee, mint mindig, most is az argentinoknak szurkol. Közösségi oldalán azt írta spanyolul, várja a keddet. Akkor játszik egymással Argentína és Szaúd-Arábia.

Polgárék csak a megnyitóig jutottak 

Polgár Tünde a megnyitó után azonban csalódottan nyilatkozott.

„Nem nézzük a foci vb-t Árpival. Megnéztük az elejét, a megnyitót, de elvette a kedvünket ez a cirkusz, túlment minden határon. Nem a fociról és a közösség összetartó erejéről szól.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!