SZTÁRDZSÚSZ

Szerző Ripost

1 hónapja

"Nem kell befejezni az iskolát" - Kajdi Csaba beszólt G.w.M-nek, azonnal jött a válasz is

A rapper nem küldte el melegebb éghajlatra Kajdi Csabát.

Szerző Ripost

Úgy tűnik, a hazai celebvilág előszeretettel piszkálja Kulcsár Edina 25 éves rapper pasiját. Ezúttal Kajdi Csaba állt be a sorba, aki G.w.M tévés szerepléséhez fűzött pár gondolatot a saját stílusában. Többek között azt, hogy a rappernek nincs iskolai végzettsége, mégis a képernyőn látható.

Fotó: TV2

Óriási! Nem kell befejezni az iskolát, már a tévébe vagy! Mész a Párharcba, hát jópofa vagy! Sanyika, ó te már túlképzett vagy ahhoz, hogy szerepeljél 

- hangzott el a videóban, amit Cyla az Instagram-sztorijában publikált. A felvétel pedig természetesen eljutott a rapperhez is, aki nem hagyta szó nélkül a dolgokat.

"Sajnos nem mindenkinek adatik meg az, hogy legyen lehetősége tanulni gyerekkorában, vagy az életében. Nekem pénzt kellett csinálnom, hogy a családomnak segíteni tudjak. Sok más ilyen sors van ott, ahonnan én jövök. Én személy szerint nagyon bírlak téged, és ne vedd támadásnak, mert tényleg kedvellek, azért is válaszolok itt neked. Legyen az a példa az én karakteremben, hogy nem kell a bűnözést, vagy egy romlott életet választani, hanem kemény és kitartó munkával, na meg persze akarattal valósítsuk meg az álmainkat, bármit is dob a gép a kezdőcsomagba! Ölellek téged! Áldás és békesség!" - fogalmazott G.w.M. 

 

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!