Létrehozva: 2022.10.30.

Különleges kabalából merít erőt a Sztárban sztár leszek! versenyzője - Fotó

Piltman Anna mindenhova magával viszi a kabalát, ami már hozzánőtt.

Piltman Anna hatalmas bulit szeretne csapni vasárnap este a Sztárban sztár leszek! színpadán, amihez segítséget nyújt neki Kis Grófo. Ahhoz, hogy Annát megszállja a mulatási, Grófo készült egy kis meglepetéssel, elhozta neki az egyik videóklipben használt csokornyakkendőjét, ami egyben az énekesnő kabalája is lesz vasárnap este. Anna a Ripost-nak elmondta, otthon egy kabala mackó figyeli majd a produkcióját, de a stúdióba a csokornyakkendő hozhat neki szerencsét.

Fotó: TV2

„A macimat a nagymamámtól kaptam. Nyolcéves voltam, amikor meghalt és ez egy nagyon nehéz időszak volt nekem. Kicsiként azt gondoltam, hogy azért adta a mama a macit, mert tudta, hogy el kell mennie, viszont szeretne velem maradni és beleköltözött a lelke a maciba. Így mindig velem lehet. Amikor nehézségek történtek, mindig velem volt és mindig, mindent elmondtam neki” - kezdte a megható történetét Anna, aki sehova nem megy a mackó nélkül.

Fotó: Vaskó Tamás / Ripost

„Ez a maci már bejárta a világot, elvittem magammal a táborokba is. Akármilyen pici volt a bőrönd, én belegyömöszöltem. Akárhova megyek, akármit csinálok, ez a maci egy biztos pont, ha ő velem van, már nem félek semmitől” - mondta gyermeki kedvességgel az énekesnő, aki a stúdióba mégsem viszi be a szívének kedves plüsst.

„Kicsit tartok tőle, hogy furán venné ki magát, hogy egy húszéves lány a macijával mászkál a stúdióban, de leginkább attól tartok, hogy elkeveredik vagy összekoszolódik, így inkább otthon hagyom. Igaz, még soha nem mostam ki... féltem, hogy akkor már nem lenne ugyanaz” - fejezte be Anna.
  

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek