SZTÁRDZSÚSZ

Szerző Ripost

1 hónapja

Gáspár Bea megbánta a gyomorműtétet?

Őszintén beszélt arról, mi történt vele a műtét óta.

Szerző Ripost

Orvosa cukorbetegségre figyelmeztette Gáspár Beát, aki tudta, hogy saját erejéből már nem tud megálljt parancsolni a hízásnak, így a gyomorszűkítő műtét mellett döntött két éve. Hogy azóta mit tapasztalt, arról a Story magazinnak mesélt.

Fotó: TV2

„Örülök, hogy megálltam a hízásban, a műtét nélkül ez nem sikerülhetett volna. Azt azonban nem árt tudni: a gyomor képes valamennyire újra kitágulni, már csak a folyadékbevitel miatt is, így azzal számolni kell, hogy visszajön pár kiló” - mondta Bea, aki szerint kevés túlsúllyal még lehet boldogan élni, ha az egészséget nem veszélyezteti. „Nekem tökéletes a vércukorszintem, pedig a műtét előtt a pajzsimirigyproblémám miatt már kezdődő cukorbetegségre figyelmeztettek az orvosok” - magyarázta.

Van, amit sajnál

„Ha valamiért mégis megbántam, az éppen az ízlésem, ami sokat változott. Siratom a csípős ételeket, amelyeket annyira szerettem régen, és nem tudok már olyan nagy adagokat sem enni” – mondta Bea, aki mivel imád főzni, így enni is, de erre lehetősége is van, hiszen sokszor hívják zsűrizni. Arra azonban figyel, hogy csak néhány falatot egyen, azt is lassan, mert máshogy nem szabad.

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!