Létrehozva: 2022.10.14.
Módosítva: 2022.10.14.

Durva dolgot tett Győzike, Bea azt mondta, elválik tőle

Gáspár Beának és Győzikének nem indult jól az Ázsia Expresszben való versenyzés. A TV2 kaland realityjében ugyanis már az első napokban úgy összevesztek, hogy félő volt, hogy ha véget ér a játék, külön utaznak haza.

Szerző Ripost

Elstartolt a TV2 kaland realityje, és már a kezdetekkor sejteni lehetett, hogy az egyik leghangosabb és egyben legszórakoztatóbb páros a Gáspár házaspár lesz, akik hozták is a formájukat, a verseny első percétől – bár szeretettel a hangjukban, de – marták egymást. A köztük feszülő ellentét azon a ponton csúcsosodott ki, amikor szálláskeresésre került sor. 

Fotó: TV2

Cserbenhagyás

Győző a szabályok szerinti kényszerleálláskor olyan ideges lett, hogy faképnél hagyta Beát. A feleség ezt persze nem hagyta szó nélkül: 

„A vaksötétben egyedül hagyod a feleségedet, nagyon jó ember vagy. Akkor minek vállaltad?! Te mindig cserben hagysz, mindig. Én tényleg elválok tőled, egy hotelbe se akarok veled menni. Te mindig hisztizel, én meg nem hisztizhetek soha. Én vagyok a nő, hisztizni akarok” – kiabálta Bea asszony nagy idegességében. 

„Vagyok olyan erőszakos”

Akik már megjárták az Ázsia Expresszt, egyértelmű és egyöntetű választ adnak arra a kérdésre, hogy mi volt számukra  a legnehezebb a TV2 legendás kalandrealityjében. Az pedig nem más, mint a rettegett szálláskeresés. Az előző két szériában valahogy csak Gáspár Zsoltinak jutott eszébe, hogy szállodák portáján kopogtassanak, nem úgy idén, amikor Gáspár Győzőék és a ValMar duó is úgy döntött, hogy ez lehet a jó megoldás és mindketten szerencsével is jártak, hiszen mindkét csapat 5 csillagos körülmények között hajthatta álomra a fejét az első szálláskeresés után. 

„Gyere Bea, ez olyan hely, amit mi szeretünk kettő-négy-öt csillag!" - invitálta elcsigázott és hitetlenkedő feleségét Győző, aki a kamerának meg is indokolta, miért érezte úgy, hogy ez lesz a járható út. 

 

Nehogy már ne tudjuk azt megcsinálni, amit a Zsolti. Én is vagyok olyan szemtelen, meg piszok! Vagyok olyan erőszakos, na!

 

 – jelentette ki Győzike.

A nagy fogadalom

„Mekkora rohadt, egoista majom vagyok otthon Magyarországon! Semminek nem tudok örülni, itt meg megalázkodtam én, a híres Gáspár Győző! A szívem úgy elcsattant, hogy kaptunk egy szobát! Egész nap mentünk, mint a kutyák, és megsajnáltak minket, és ez nekem olyan nagy öröm, hogy nem is tudom elmondani!" - mondta zokogva a Gáspár család feje, aki arra is esküdt tett, hogy hazatérve változtat önmagán és segíteni fog azokon, akik hozzá fordulnak.

Szerző Ripost

Ez is érdekelhet

origo.hu

Jürgen Klopp megtalálta a felelőst a Liverpool újabb kudarcáért

origo.hu

Rejtett kampányfinanszírozás a fővárosban?

borsonline.hu

Elsírták magukat a rendőrök, amikor beléptek a lakásba: 6 hetes ikerpárt találtak holtan

vg.hu

Hivatalos: kiválasztották a nyertest, a valaha volt legdrágább Duna-híd épül meg Magyarországon, de minden forintját megéri – térkép

ripost.hu

Házasság első látásra: Petra és András újra együtt!

mandiner.hu

Zelenszkij belenyúlt a darázsfészekbe: kényszeríteni akarja a külföldön tartózkodó ukránokat, hogy menjenek haza harcolni

origo.hu

Dögös dominaként pózol újabb fotóin az Exatlon bombázója

ripost.hu

Ez a 3 csillagjegy érzi a jövőt, te köztük vagy?

ripost.hu

Őrült tavaszi szerelem: 3 csillagjegyre most igazi boldogság vár

ripost.hu

Mennyire vagy művelt? 10 emberből 9 nem tudja ezeknek a szavaknak a jelentését

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Tóth Andi kiakasztotta a rajongóit: Akkor a pénz mégis jó belőle?

SZTÁRDZSÚSZ

„Anyukámmal sem használnék egy fürdőszobát” – A Kőgazdag Fiatalok sztárjával nehéz együtt élni

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

A gyerekek élete is felfordult, így küzd a rák ellen Katalin hercegné

SZTÁRDZSÚSZ

"Újjászületés" - Ezt művelték a levegőben Vajna Timi testével - Fotó

SZTÁRDZSÚSZ

Újabb RTL-es műsor titkos szereplőlistája szivárgott ki

SZTÁRDZSÚSZ

Forró naciban villantott Lil G, a rajongói kiakadtak