SZTÁRDZSÚSZ

Szerző Ripost

2 hónapja

"Hogy mi a kárunk, majd kiderül" - Polgár Tündéék házát is letarolhatta a hurrikán

Az Ian hurrikán óriási pusztítást végzett Floridában.

Szerző Ripost

A napokban 250 km/órás erősségű széllel csapott le Floridára az Ian nevű hurrikán, ami óriási pusztítást végzett. Ahogy lapunk is beszámolt róla, Polgár Tündéék háza is veszélyben lehetett, ám egyelőre még nincs hírük a történtekről.

Fotó: Máté Krisztián / Bors

"A kedvenc partom, a szigetünk, a házunk Ian hurrikán támadása alatt áll. Ahogy egész Dél-és Közép-Florida. Egy természeti szörny tombol végig a partokon. Csak remélni tudom, hogy mindenki biztonságban van. A mi szigetünket már 2 napja evakuálták és lezárták. Már a kameráink is elsötétültek. Éltem már át hurrikánt Floridában, tudom, hogy milyen félelmetes. Kegyetlen ereje van a természetnek. Most ez a part, ahol állok, már víz alatt van. Talán már a házunk is. Talán nem, mert megint szerencsénk lesz. De még csak a hurrikán előszelénél tartunk, és az utolsó élőképen a kamerán már a pálmafák a földön feküdtek" - adta hírül minap Tünde. Szerencsére azóta a hurrikán elvonult, azonban Tündéék még mindig nem tudják, milyen pusztítást okozott a vihar.

A hurrikán elvonult, híreink egyelőre nincsenek. Talán pár nap múlva már be lehet menni a szigetre. Hogy mi a kárunk, majd kiderül! A legfontosabb, hogy minden barátunk, ismerősünk biztonságban átvészelte

 - írta az Instagram-oldalán Polgár Tünde. 

Fotó: Instagram

 

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!