SZTÁRDZSÚSZ

Szerző Ripost

2 hónapja

Megszólalt a szakértő: összetört szívvel halt meg II. Erzsébet királynő

Fülöp herceg és II. Erzsébet királynő hetvenhárom évig voltak házasok. Férje elvesztése után már nem volt a régi az uralkodónő, állítja egy szakértő.

A királyi család egyik szakértője szerint II. Erzsébet királynő végül összetört szívvel halt meg. Férje, Fülöp herceg elvesztése után már soha többé nem volt ugyanaz a 96 éves uralkodónő. 

Queen Elizabeth II And Prince Philip Portrait
Fotó: Getty Images

Katie Nicholl úgy véli, hogy miután Őfelsége elvesztette élete párját, mély fájdalommal élte a mindennapjait. Ami végül a 96 éves korában bekövetkezett halálához vezetett. 

„Azt hiszem, végül tényleg összetört szívvel halt meg. Nem volt már a régi, miután Fülöp elment… Azt mondta, ő volt az erőssége és a támasza. Mindenben támogatta Erzsébetet, amit az életében tett. Azt hiszem, joggal mondhatjuk, hogy Fülöp támogatása nélkül nem lett volna az a királynő, aki volt” – fejtette ki véleményét Katie a Daily Star oldalának. 

Fülöp volt a leghosszabb ideig hivatalban lévő királyi hitves, amikor meghalt, hiszen attól a naptól kezdve szolgált, amikor a királynő 1952 februárjában elfoglalta a trónt. Fülöp halálakor már 73 éve voltak házasok. 

Azt nem tudni biztosan, hogy mennyi az igazság a szakértő meglátásában, de az tény, hogy Fülöp herceg és II. Erzsébet királynő halála között csupán egy év és öt hónap telt el. 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!