Létrehozva: 2022.09.14.

Gyakran túlpörög: Így próbál lelassulni Till Attila

Till Attila nem tartja kizártnak, hogy hiperaktív. A munkában ugyan jól jön neki a sebesség, de az egészsége érdekében igyekszik lelassulni.

Szerző Angie

 Till Attila egy igazi energiabomba, aki, ha akarna is, csak nagy nehezen tudna lelassulni. Igaz, mostanság dolgozik az ügyön, mert hosszútávon ő is tudja, hogy ártalmas az állandó pörgés. A Sztárban sztár leszek! műsorvezetője a Ripost-nak bevallotta, nem kizárt, hogy hiperaktív, de ez csak lendített a karrierjén. Az viszont tény, hogy egészségügyi okokból neki is fontos lenne a pihenés.

Fotó: Ripost

„Alapvetően nagyon pörgős vagyok. Nagyon nehéz igazán nyugiban lennem és ez sokszor hiányzik. Nyaralásnál is nagyon nehéz lehozni magam. Otthon is mondja a család, hogy, nehéz velem leülni és csak beszélgetni. Sokszor, ha vendégek jönnek hozzánk futnom kell három-négy kört mielőtt leülök velük” - árulta el Tilla, aki kérdésünkre elismerte, meglehet, hogy hiperaktív.

„Szokták mondani, de nem tudom... Meg kéne vizsgáltatni magam, de szerintem csak pörgős vagyok. A hiperaktív embereknek van egy kis figyelemzavara, ami ugyan nekem is van, de csak egy kicsi. Műsorvezetőként a hiperaktivitás még szerencsés is lehet. Én elég gyorsan gyorsulok nulláról százra, de  ez jó” - mondta viccesen a műsorvezető, aki bár élvezi a pörgést, néha már érzi, hogy szüksége van a pihenésre is.

„Kísérletezek, hogy mivel tudok lelassulni. Kikapcsol a sport és a kutyázás, de ott is megyek, használom a testemet és sokat gondolkodom. Dubikával mindennap sétálunk kétszer egy órát vagy még többet. A legújabb kísérletem a szauna, ami eddig nagyon bejön. Szaunával lassítom le magam, főleg ha háromszor szaunázom, mint a finnek. Olyankor már érzem, hogy jó értelemben földhöz vágott a szauna, menni is csak lassan tudok. Két- három naponta járok, mert ott tényleg nullára lelassulok, ami nagyon nagy érték, hiszen máshol képtelen vagyok rá. Masszázsra is rendszeresen járok, ami szintén megnyugtat” - mesélte Till Attila, aki   bárhogy is van, imád a színpadon pörögni és már alig várja, hogy októbertől ismét élő adásban szórakoztassa a Sztárban sztár leszek! nézőit és szócsatázzon a mesterekkel.

„Két nagy erősségem van. Az egyik, hogy nagy impulzust tudok adni a műsor elején és, hogy gyorsan reagálok emberekre az élő adásban. A Sztárban sztár leszek! Mestereivel rendkívül jó a kémia közöttünk. Nem csak én viszem fől a műsort, de a műsor is felemel engem. A pillanat nagyon nagy erővel hat rám, ezért is szeretem csinálni. Várom, hogy Kezdődjön az élő show” - fejezte be a  műsorvezető.

Szerző Angie

Ez is érdekelhet

origo.hu

Katasztrófával fenyegeti a NATO-t Oroszország

origo.hu

Félmeztelen privát képeken a gigamellű magyar modell

borsonline.hu

3 csillagjegy, akiknek május elejéig sosem látott karmikus szerencsében lesz része

mandiner.hu

Baloldali gyermekvédelem: néhány héttel Varga Judit megrázó nyilatkozata után Magyar Péter már „reagálni képes rendőri egységeket” követel

ripost.hu

4 csillagjegy, akikre április végén nagy harc vár! Érdemes készülniük

vg.hu

Frei Tamás bejelentette: megállapodtak az Aldival

origo.hu

Mellbimbóit mutogatta az ismert énekesnő

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Tóth Andi kiakasztotta a rajongóit: Akkor a pénz mégis jó belőle?

SZTÁRDZSÚSZ

„Anyukámmal sem használnék egy fürdőszobát” – A Kőgazdag Fiatalok sztárjával nehéz együtt élni

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

Zokogva közölte barátnője: elhunyt a Survivor játékosa

SZTÁRDZSÚSZ

"Tervezett baba?" - Nekiestek a netezők a terhes magyar reality sztárnak

SZTÁRDZSÚSZ

Rossz hír: Kárpáti Rebeka állapota sokkal súlyosabb, mint gondoltuk

SZTÁRDZSÚSZ

Megint új autóban látták a TV2 kőgazdag sztárját