SZTÁRDZSÚSZ

Szerző Angie

2 hónapja

Eltört az ujja: Verekedésbe keveredett a TV2 sztárja - Videó

Hegyes Berci nem szokott begurulni, de vele is megeshet az ilyesmi.

Szerző Angie

Hegyes Berci ránézésre nem az a verekedős fajta, ráadásul táncosként is inkább egy finom férfinak mondanánk, de kiderült, hogy bizony őt is ki lehet hozni a sodrából. 

Fotó: Ripost

A JOY Magazin Social Media Awards díjátadóján találkoztunk vele, ahol elárulta, nem tánc közben szerezte élete legnagyobb sérülését, hanem bizony egy bunyó alkalmával.  

"Nem vagyok agresszív típus, de egyszer a legjobb barátommal volt egy nézeteltérésem. Nagyon fiatal voltam, még általánosba jártunk, és mint tudjuk, akit szeretünk, az tud megbántani a legjobban. Így történt, hogy a lökdösődés odáig fajult, hogy eltört a kisujjam" - mesélte Berci, aki hamarosan Csobot Adéllal léphet a Dancing with the Stars színpadára.  

"Adéllal gőzerővel próbálunk és be kell ismernem, hogy néha jobban bírja a tempót, mint én. Amikor már teljesen kifulladtam, ő csak azt mondja: Berci, ha kifújtad magad, én még táncolnék. Várjuk már az első adást, hogy megmutassuk, mi mindent tanult tőlem Adél, hatalmas pörgés lesz a színpadon, azt megígérhetjük" - fejezte be a TV2 sztárja. 

 

Szerző Angie

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!