SZTÁRDZSÚSZ

Szerző Maca néni

1 hónapja

Szexvideót küldtek Emiliónak, Tina csúnya bosszút állt

Feltehetően a házasságába került a meggondolatlansága annak a hölgynek, aki a magyar zenészre vetett szemet.

Szerző Maca néni

Nem a legjobb öltet, ha magunkról készült erotikus videókat vagy képeket küldözgetünk rajongásunk tárgyának, kiváltképp, ha a kiszemeltünk még házas is, ráadásul egy emailcímet használ a feleségével vagy férjével. Ekkor ugyanis fennál a veszélye, hogy célt téveszt az üzenet. Ez történt Emilióéknál is és bizony nem maradt következmények nélkül a dolog. 

Fotó: Talk44

A zenész és felesége, Tina a Talk 44 című internetes műsor stúdiójában beszélgettek Ábrahám Róberttel, amikor kibukott ez a kellemetlen eset. "Emilnek több okból is nagy szerencséje van velem. Az első az, hogy én ebben nőtem fel, vagyis tudtam, mivel jár, ha ismert ember van a családban. Végig láttam, mit jelent a rajongás. Amikor összekerültem Emillel, tudtam, kit választok. Tudtam azt is, hogy a rajongói többsége nő, éppen ezért soha nem voltam féltékeny."

Köztünk tizenkét év alatt soha nem volt ebből probléma.

"Mi ennyi ideje a nap huszonnégy órájában együtt vagyunk" - kezdte a YouTube-on látható interjúban Emilio felesége, aki egy alkalommal végül bosszút is állt, hites ura szemérmetlen rajongóján. 

"Mivel közös az email címünk, volt olyan, hogy én nyitottam ki egy üzenetet, de nem nekem címezték és valami olyasmi volt benne, ami mindenképpen 18 karikás tartalom. Meztelen videók, fürdés közben.  Mindjárt szóltam is Emilnek, hogy nézze már meg. Nem nagyon tudtuk, hogy mit kezdjünk vele, mert se benne, se bennem nem indított el semmit. Végül tovább küldtem a férjének" - mesélte kaján vigyorral az arcán Tina, aki hozzátette, mivel reakciót nem kapott az üzenetére, nem tudja, hogy a férjnek tetszettek-e a látottak. 

Nos, ez el lett intézve...

Szerző Maca néni

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!