1 hónapja

Megvan a nap: Erre a dátumra várnak Fekete Dávid károsultjai

Fekete Dávid egyelőre még élvezi a tessék-lássék szabadságot, de már legalább látszik, mikor futhat össze azokkal, akik futnak a pénzük után.

Fekete Dávid hosszú-hosszú hetek óta házi őrizetben van, vagyis viszonylagos kényelemben várja, hogy a bíróság elé kerüljön a családi ügye. Információnk szerint már kézhez kapta a rá váró bírósági tárgyalássorozat kezdődátumát. Vele egy időben sok érintetthez, vagyis károsulthoz is csengetett a postás, így a Ripost meg is tudta, pontosan mikor veszi kezdetét a "tánc". 

Fekete Dávid még jó ideig sitten marad
Fotó: TV2

Lapunknak az egyik károsult árulta el, hogy ő már nagyon várja a november 21-e reggelét, amikor is hosszú idő után az őt csúnyán, milliókkal átverő Dávid szemébe nézhet. Ráadásul nem ő az egyetlen, aki szeretne majd ott lenni az előkészítő ülésen, vagyis nem árt, ha a bíróság a legnagyobb termébe tervezi majd a "bulit". 

"Nos, megjött a hivatalos levél amire sokan vártunk. Ha minden a tervek szerint alakul, akkor Fekete Dávid tárgyalása november 21-én reggel kezdődik. Felteszem, nem tart majd sokáig, mert Dávid aligha ismeri majd be a bűnösségét az első kanyarban, de hogy sokan várjuk majd a terem előtt, az már biztos."

Úgy hallom, hogy majd minden átvert és meglopott sorstársam ott akar lenni.

"Nem akarok találgatásokba bocsátkozni, de akadnak köztük olyanok, akik nem a békés természetükről híresek és olyanok is, akiknél a rendőrség nem látta megalapozottnak a bűncselekmény megvalósulásának tényét, így ők értethetően csalódottak. Szóval szerintem hangos délelőttre készülhet majd a bíróság" - mondta lapunknak az egyik károsult, aki előrevetített egy botrányt is, hiszen úgy tudja, tiszteletét teszi majd a tárgyalóteremben egy férfi, aki hamarosan szabadul a börtönből, miután drogbirtokláson kapták rajta közvetlenül azután, hogy a kocsijában tárgyalt Dáviddal. A férfiról egyébként úgy hírlik, hogy korábban soha nem élt és pláne nem kereskedett illegális szerekkel. 

A napokban a Győri Törvényszék jóváhagyta a Járásbíróság döntését, így az énekes házi őrizetben maradhat. Sőt már van munkája is, és volt feleségével rendezték a gyerekekkel kapcsolatos kérdéseket, így az ikerfiaik egyre többször lehetnek Dávidnál.

"Nagyon örült, amikor kiderült, hogy a törvényszék jóváhagyta a járásbíróság döntését, miszerint továbbra is szabadlábon védekezhet. Óriási teher volt ez neki, hogy nem lehetett pontosan tudni, mikor és milyen döntés születik majd, de mi természetesen bíztunk abban, hogy nem kell visszamennie a börtönbe" – kezdte a Blikknek dr. Kaposi Gergely, a 320 millió forint összegű csalással gyanúsított Fekete Dávid ügyvédje.

A jogász azt is elárulta, az énekes immár egy hónapja dolgozik, normális állása van, feladatait home office-ból végzi el.

"Otthonról dolgozik Dávid, ám azt egyelőre nem szeretnénk elárulni, pontosan mivel is foglalkozik. Rendes, bejelentett munkahelyről van szó. Mindemellett több, fiatalokat segítő nonprofit szervezettel is kapcsolatban áll, akiknek szintén sokat segít. Ezek vallási kötődésű szervezetek, de Dávid a vallási vezetőjével is rendszeresen tartja a kapcsolatot" – tette hozzá az ügyvéd.

Dávidnak kintléte alatt ráadásul rendeződött a viszonya volt feleségével, Reginával is, aki két és fél éves ikerfiai, Ádin és Máté édesanyja. A kisfiúk rendszeresen találkoznak az édesapjukkal.

"A gyerekeket a megbeszéltek szerint láthatja Dávid. A minap ráadásul a legnagyobb örömére egy egész hétvégét nála tölthetett a két kisfiú, péntektől vasárnapig az édesapjukkal voltak" – mondta Kaposi Gergely.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!