Létrehozva: 2022.08.31.

Kulcsár Edina házasságon kívüli gyermekéről beszélt Csuti

Bombaként robbant a hír, hogy az egykori szépségkirálynő újra várandós, ráadásul a lehető legkülönösebb körülmények között érkezett a gyermekáldás. De vajon mit szól a váratlan fordulathoz Edina férje, akivel hivatalosan még nem váltak el? Csuti kizárólag a hot! magazinnak reagált a történtekre.

Szerző rp

Kissé aggódnak a rajongók Kulcsár Edináért, aki azonban szemmel láthatóan a felhők fölött jár a boldogságtól. A várandósság első jele egy megmagyarázhatatlan rosszullét volt, az egyik próbát le is kellett mondania. Az arcán is észlelt változásokat, amikről egy barátnőjének panaszkodott, akiben azonnal felmerült a gyanú, hogy Edina esetleg babát vár, és ez kis idő múlva be is igazolódott.
A kismamát meglepte a dolog, ugyanis elmondása szerint fogamzás­gátló tablettát szedett, ezért valósággal sokkolta a terhességi teszt eredménye.

"Hirtelen nem hittem el, nem fogtam fel, (…) azóta már érzem, hogy ez egy brutális nagy áldás. Mennyire akarhat jönni egy gyerek, ha így is megtörtént! Az időzítés nem volt éppen a legjobb, (…) de mára nagyon örülünk neki" – mondta a Mokkában.

"Madarat lehetett velem fogatni"– tette hozzá a párja, Varga Márk.

A rapper egy koncert után hajnalban ért haza, ezért Edina még nem mondta el a nagy hírt. Márk később a mosdóban találta meg a tesztet, így értesült arról, hogy apai örömök elé néz. A rajongókban felmerül a kérdés, hogy a fogamzásgátló melletti fogantatás ellenére is egészséges lesz-e a baba. A szakértők szerint azonban ma már olyan készítmények vannak forgalomban, amik nem befolyásolhatják a magzat egészségét.

 

"A mi esetünkben minden kivételes"

Szerencsére így nincs miért izgulna az anyukának – hacsak nem amiatt, hogy kinek a vezetéknevét fogja viselni a baba. Köztudott ugyanis, hogy Edina és a férje, Szabó András Csuti között hivatalosan még nem mondták ki a válást, így jogilag a jelenlegi férje nevén anyakönyvezhetik a Márktól született gyermekét.

"Az a cél, hogy a Márknak a nevét kapja meg. Annyira az elején vagyunk a várandósságnak, ilyenkor más még nem is beszél róla, de a mi esetünkben minden kivételes" – mondta a reggeli műsorban, majd hozzátette, hogy a jövőben nem szeretne többet beszélni a várandósságáról, mert mindketten babonásak, Márk sokkal jobban!

De mi lesz most? Hogyan tovább? Miként oldják meg a névadás kérdését?

A Márkkal közös gyermekük biztos nem fogja az én családnevemet viselni

– szögezte le Csuti a hot!-nak.

Fotó: hot! magazin

Az üzletember hozzátette: ő is azt szeretné, hogy hivatalosan is szétváljanak az útjaik, hogy tiszta lappal építse mindenki a saját jövőjét.

"Csuti korábban is mindent megtett annak érdekében, hogy a gyerekei a lehető legkevesebb változást érzékeljék. A vagyonelosztásról, az anyagiakról már megegyeztek, így csak formaságok vannak hátra" –mondta egy neve elhallgatását kérő ismerős.

 

A gyerekek az elsők!

Az üzletember számára a gyerekei jóléte, biztonsága a legfontosabb. A válás nehéz pillanataitól is próbálta megóvni őket, amennyire csak lehet, és a mostani helyzetet is igyekszik a legjobb belátása szerint, kiegyensúlyozottan kezelni.

"A jelenemre és a jövőmre koncentrálok. A közös gyerekeinket Edinával ugyanabban az összhangban és egyetértésben neveljük, ahogy eddig is" – mondta a hot!-nak az édesapa.

Csuti korábban is beszélt lapunknak a házasságáról.

"Rengeteget vállaltunk, nehéz dolgokon mentünk keresztül: sok volt a munka a vállalkozásainkkal, de a vírushelyzet miatt egy emberünket sem bocsátottuk el, inkább késett az építkezésünk. Két várandósság, két szülés, két nem alvó gyerek. Nem tudom pontosan, mi zajlott Edinában, de neki most nehéz racionálisan gondolkodnia. (…) Voltak problémáink, de nem dolgoztunk kellően sokat azon, hogy változtatni tudjunk. Eljött a pont, amikor éreztem, hogy kész vagyok megmutatni azt a gyengédséget, szeretetet, amit régóta hiányolt, de akkor már késő volt. Úgy gondolom, ez a kapcsolat Márk nélkül is megszűnt volna. Amikor megtudtam, mi történt, részemről még nem múlt el a szerelem: mindent megtettem volna, hogy megmaradjunk egy családnak. A megcsalást meg is bocsátottam, de ami utána következett, a médiás szerepléseket, azt már nem tudom" – vallotta be őszintén annak idején Csuti.

Edináékra változatos időszak vár, amiben a boldogság nagy szerepet játszik, és a lehető legjobban teszik, ha ezt tényleg kettesben, a négy fal között élik meg, ahogy a reggeli műsorban is elmondták. Hiszen az a legfontosabb, hogy a baba egészséges legyen, és ehhez elkerülhetetlen a nyugalom.

Szerző rp

Ez is érdekelhet

origo.hu

Kiderült, hogy mire kíváncsiak az idei magyarérettségiben

origo.hu

Ezek voltak a magyarérettségi feladatai

metropol.hu

Közölték a halálhírt Kulcsár Edinával: összeroppant a lelke

magyarnemzet.hu

Dárdai Pál 30 milliót követel, Berlinben 121 érvet hoztak fel ellene és mellette

ripost.hu

Vége: Elbúcsúzott Jákob Zoli, ennyi volt

origo.hu

Megszólalt Kecskés Enikő a T. Dannyvel való kapcsolatáról

mindmegette.hu

Olyan Aldi nyílik Magyarországon, amire nem volt még példa: te se hiszel majd a szemednek

she.life.hu

Amikor beköszönt a jól ismert bakteriális „barát” (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

ripost.hu

Fodrozódik az őszibarack levele? Így mentsd meg a termést

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Itt a vége! Fekete-fehér képpel búcsúzott a TV2 sztárja

SZTÁRDZSÚSZ

Tóth Andi kiakasztotta a rajongóit: Akkor a pénz mégis jó belőle?

SZTÁRDZSÚSZ

„Anyukámmal sem használnék egy fürdőszobát” – A Kőgazdag Fiatalok sztárjával nehéz együtt élni

SZTÁRDZSÚSZ

"Olyan nagy már" - Kulcsár Edina megmutatta ritkán látott kislányát