SZTÁRDZSÚSZ

Szerző Doris

1 hónapja

"Tönkreteszlek, kicsinállak" - Durva fenyegetések keserítik meg Balázs Klári életét

Betelt a pohár Balázs Klárinál! Nem elég, hogy a gátlástalan álhírgyárak folyamatosan visszaélnek a nevével és sorra jelennek meg róla a kamucikkek, létezik egy országszerte működő bűnbanda, amelynek tagjai minden fellépésére követik, és mindent megtesznek, hogy megkeserítsék az életét. A rendőrség nyomoz.

Szerző Doris

Korda György és Balázs Klári máig az ország legnépszerűbb előadóművész házaspárja, bárhova is mennek, mindig telt házas koncertet adnak és óriási hangulatot csinálnak, a rajongók imádják őket, egyetlen hivatalos Facebook-oldaluknak 25 ezres követőtábora van. Sikereiknek mégsem örül mindenki, sőt! Létezik egy országos szinten működő, mondhatni bűnbanda, amelynek tagjai már három éve megkeserítik a Korda házaspár, pontosabban Balázs Klári életét!

Fotó: Móricz István / Bors

Az énekesnő szerint valamiféle személyes sérelem, féltékenység állhat a háttérben, és abban is biztos, hogy ismeri azokat a személyeket, akik semmi mást nem tesznek egész nap, csak őt mocskolják, fenyegetik és mindent megtesznek, hogy befeketítsék.

"Három éve tart már ez a kálvária, és nem csak arról van szó, hogy külföldi szerverekről működő kamuoldalak hülyeségeket írnak rólam, például azt, hogy alkoholista vagyok, valamint nem létező csodacseppeket árulnak a nevemmel. Ennél sokkal komolyabb a baj! Hat név van a fejemben, valamint a Balázs Klári rajongói oldal a Facebookon. Ezek beteg emberek, feltörték a levelezésemet, minden fellépésünkre eljönnek, be van osztva, hogy melyikük melyik koncertre megy, és aljas, pofátlan dolgokat művelnek" – sorolta a Borsnak felháborodottan Klárika.

Amit pedig ez a bűnbanda a koncerteken művel, az minden képzeletet felülmúl. Klárika elmondta: az álrajongó bűnözők minden fellépésüket videóra veszik, majd direkt elcsúsztatják a képet és a hangot egy program segítségével, az eltorzított felvételt pedig közzéteszik a világhálón azzal a felkiáltással, hogy Balázs Klári nem is tud énekelni.

És ez még nem minden! Az énekesnőről készült képeket egy speciális effekttel eltorzítják, évtizedekkel öregítik meg, mintha szörnyen nézne ki, sőt, olyan is megesik, hogy ismeretlen nőknek írnak fenyegető tartalmú üzeneteket Klárika nevében miután feltörték a profilját. Bár házaspár haragos, egyelőre tehetetlenek.

"Voltam már a rendőrségen ezzel kapcsolatban, s bár a kíberbűnözéssel szemben nehéz eljárni, a nyomozás folyamatban van. Pedig már fenyegetnek is: „Tönkreteszlek, kicsinállak” – ilyeneket írnak. Szívem szerint a hivatalos oldalunkat is letörölném, annyira nem szeretném kitenni ennek a pszichémet, de ezt nem tehetem meg a rajongókkal" – sóhajtott Klári.

Szerző Doris

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!