SZTÁRDZSÚSZ

Szerző Maca néni

1 hónapja

A BAZ+ kis híján gajra vágta Metzker Viki esküvőjét

Az év egyik, ha nem a legnagyobb zenei botránya lett a Tankcsapda és a BSW fúziós nótájából. És Gaben esküvője sem volt tőle biztonságban.

A Tankcsapda tagjai tudták, a BSW-s srácok azonban még csak nem is sejtették, mekkora botrányt kavar majd a BAZ+ című közös daluk. A legendás rockbanda rajongói mondjuk úgy, alaposan leszedték a keresztvizet az egyébként egyszerűségében nagyszerű slágerről, és bizony a vájt fülű, mindenkinél jobban halló zenekritikusok sem kímélték a művet. Persze a por hamar elült és a BAZ+ megtalálta a közönségét, hiszen a megjelenése óta eltelt két hónapban több mint 5 milliószor  hallgatták meg a legnagyobb zenemegosztó portálon és a BSW koncertjein is hatalmas rajongás övezi. 

Fotó: YouTube

A BSW duója, Gaben és Meklod most Ábrahám Róbertnek meséltek arról, hogy éppen a BAZ+ volt az, ami miatt Gaben esküvője veszélybe került. Persze nem arról volt szó, hogy meghiúsulni látszott a menyegző, de ha tényleg beütött volna a krach, Gabennek biztosan nem lett volna felhőtlen a mosolya a saját lakodalmán. "Alapból egy baromi nagy költségvetésű klip volt, amit a saját zsebünkből fizettünk, de a pénz az csak egy dolog. Mindent mi szerveztünk össze, vagyis a szereplőket, a helyszínt, a stábot, stb... Ráadásul egy új coloristtel (utófényelő) dolgoztunk, mert ki akartunk próbálni egy másik embert, hogy kicsit más hangulata legyen a klipnek."

 Amikor végül megkaptam a kész klipet, láttam, hogy nem üti meg azt a szintet, amit mi szeretnénk.

 "Na ekkor jött a kétségbeesés, mert ez a tervezett és beharangozott megjelenés előtt egy nappal történt" - kezdte a Talk44 stúdiójában Meklod, aki az óriási pánikról nem szólt Gabennek, hiszen ő lázasan készült a másnapi esküvőjére Metzker Vikivel, és nagyon nem akarta kizökkenteni őt.

Ekkor kezdődött egy veszett és igen költséges rohanás Meklod számára, hiszen gyakorlatilag egyedül maradt a hatalmas problémára. Ott állt egy rosszul megcsinált klippel a kezében, úgy, hogy ezt tekintették életük nagy lehetőségének, mivel korábban senki nem készített még közös dalt a Tankcsapdával, ráadásul másnap reggel jelenése volt a Mokkában és persze hivatalos volt Gaben esküvőjére is. "Őrült telefonálgatásba kezdtem és végül a kapcsolataimon keresztül eljutottam egy céghez, akik egyébként tévéfilmeken dolgoznak és ők vállalták, hogy éjszaka megcsinálják a melót. A nyersanyagokat oda kellett vinni, hiszen több terrányi cuccot nem lehet csak úgy a neten elküldeni. Arról nem beszélve, hogy háromszoros áron dolgoznak, hiszen filmes minőséget tudnak. Egy haverom pattant motorra és rohant a város egyik végéből a másikba a winchesterért, én pedig vidékről, hajnal egyre értem oda és reggel ötig csináltuk az új fényelést, majd feltöltöttem a YouTube-ra, aludtam két órát és mentem a Mokkába. Ha mindezt nem sikerül összehozni, tuti, hogy tönkreteszi Gaben esküvőjét, de neki már csak akkor mondtam el, amikor túl voltam rajta és minden megoldódott" - idézte fel Ábrahám Róbertnek a kalandos történetet Meklod

A BSW-vel készült teljes beszélgetés szombaton 18 órakor kerül fel a műsorvezető YouTube-csatornájára. 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!