Orbán Viktor: Amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba!

POLITIK
Létrehozva: 2022.07.15.

Schobert Norbi megkoronázta életművét

A Norbi titok már a megjelenése előtt vezette az online előrendelési listát. 20 év után újra hatalmas a siker...

Kedden délután mutatták be a sajtónak a 20 éve már hatalmas sikert aratott A Norbi titok című könyv újragondolt, befrissített, vagyis tulajdonképpen teljesen új kiadását. Norbi ezzel újabb mélyütést szeretne bevinni a szénhidrát rabságában élő társadalomnak. Anno 300 ezer példány fogyott a könyvből és az új kiadás is szépen muzsikál, hiszen máris vezeti a kiadó online előrendelési listáját. Vagyis jó esély van arra, hogy egy újabb „egészségtudatos robbanást” idéz elő.

Fotó: Bors

Norbi egy posztjában arra utalt, hogy ez a könyv talán az egyik utolsó lobbanása az ő életét jelképező gyertyának. Lapunknak most elárulta, mire is célzott ezzel. „Annak idején A Norbi titok, nagyot lobbant, hiszen gyakorlatilag erdőtüzet okozott a hatalmas példányszámmal, amiben elkelt. Azóta sok víz lefolyt a Dunán és rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem az egészségtudatos élet területén. Százezreknek segítettem lefogyni és egyben egészségesebbé válni. Ebben a könyvben benne van a saját fiam, Norbika története, és természetesen benne van Rácz Géza sztorija, aki már több mint 150 kilótól szabadult meg, mióta két éve először találkoztunk. Egy ember életében nincs túl sok ”gyertyaláng lobbanás” és nagyon jó érzés, hogy a könyvem megint toplistás lett. Pláne úgy, hogy az ember ötven év felett már nem várja úgy a sikert, mint fiatalon” - kezdte lapunknak Schobert Norbi, aki hozzátette, a most megjelent A Norbi titok tartalmaz egy komplett receptgyűjteményt, ami a világon bárhol segítségére lehet azoknak, akik fogyni vágybak, vagy csak egyszerűen szabadulni akarnak a szénhidrát rabságából. Ehhez pedig nem kell Update termékeket vásárolni, hiszen a cége csupán egy alternatívát kínál a változáshoz. A fitneszguru a Ripost-nak azt is elárulta, meddig kíván aktívan részt venni a munkában és mikor szeretné átadni a stafétát.

Fotó: Bors

„A következő négy-öt évben még biztosan rengeteget fogok dolgozni, hiszen sok ember vár még tőlem segítséget én pedig megteszem, ami tőlem telik. Azt persze nem szabad elfelejtenem, hogy a szervezetem már nem egy jelet kapott arra vonatkozóan, hogy kicsit vissza kell vennem a tempóból. A stresszt már nem engedem be az életembe és pláne nem engedem be az otthonomba és a családi életünkbe. Megtanultam az ajtón kívül hagyni a munkát. Szerencsére úgy látom, hogy minden amit felépítettem, jó kezekbe kerül majd, ha én hátra lépek. A gyermekeink követik Rékát és engem a megkezdett és kitaposott úton. Azt csak remélni tudom, hogy nekünk sikerült már annyi falat ledöntenünk, hogy számukra már könnyebb lesz tovább építeni a birodalmat, amit majd hátra hagyunk neki” - fejtette ki Norbi, aki korábban a Ripost7 hetilapnak arról is mesélt, hogy miképp képzeli a nyugdíjas éveit.

Fotó: Bors

„Pár év múlva szeretnék visszavonulni. Az a tervem, hogy reggelente felkelek, amikor magamtól ébredek, megiszom a kávét, nyugalomban megreggelizek, vagy éppen ebédelek, majd kimegyek a Dunára motorcsónakozni és egy árnyas, víz fölé boruló fa alatt szundítok pár órát. Este átjönnek a barátaim az erdei kisházamba, ahol akkor már élni fogok és főzök nekik valami finomat. És messziről nézem, ahogy a gyermekeink viszik tovább mindazt, amit felépítettem. Persze mindezt úgy, hogy Réka ott van mellettem. Ő persze addig csinálja az edzéseket és a táborokat, amíg csak kedve van hozzá. Én minden nap ott várom majd az önellátó faházban, az erdő közepén, soha el nem múló szeretettel…”

Ez is érdekelhet

origo.hu

Tizenöt méteres óriáskígyó tartotta rettegésben Indiát

origo.hu

Bugyi nélkül fotózták a Magyarok Világszépe királynőjét

metropol.hu

„Soha életedben nem csillogtál még így!” – Tóth Gabi fotóval jelentette be a váratlan örömhírt, záporoznak a gratulációk

mandiner.hu

„Magyarország az utolsó hely Európában, ahol a konzervatívok összegyűlhetnek” – nyílt levél a NatCon-botrány után

metropol.hu

Visszahívják az emberek kedvenc jégkrémét: nagy probléma van vele

vg.hu

Itt nyitja meg új, budapesti üzletét a Penny

origo.hu

Tangás fürdőruhára vetkőzve ünnepelte születésnapját Szőke Zsuzsi

mindmegette.hu

Ördög Nóra erre a népszerű magyar ételre bukkant Tajvanon

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Döbbenet: Netes koldusnak állt az RTL Klub sztárja

ripost.hu

50 hullócsillag ragyog az égen - erre a három csillagjegyre köszönt rá a szerelem

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

Kőgazdag Metta felfedte: ezért tűnt el a közösségi médiából

SZTÁRDZSÚSZ

Tündéri fotó: ilyen nagyot nőtt Berki Mazsi kislánya

SZTÁRDZSÚSZ

Hoppá: Méregdrága luxusautója mellett pózol legújabb fotóján Gáspár Laci

SZTÁRDZSÚSZ

Nem fogsz hinni a szemednek, ez történt Victoria Beckham születésnapján - Videó

SZTÁRDZSÚSZ

Visszaéltek Tóth Gabi nevével, felháborító, mihez használták fel