Létrehozva: 2022.07.19.

Korda György elsírta magát azon, ami történt

Gyuri bácsi hatvanöt éve aktív, Klárika 43 éve énekel, de ennyi idő alatt sem volt még egyiküknek sem olyan koncertélménye, mint amiben a hétvégén volt részük. A sztárpárt egy, Siófok Sóstón tartott rendezvényen kapcsolták telefonon, ők pedig kihangosítva tüzelték a több száz fősre duzzadt tömeget.

Elképesztő élményben volt része azoknak, akik szombat este a Balaton déli partján fekvő aprócska és csendes településen a legnépszerűbb pizzéria felé sétáltak: a színpadról, mindenki meglepetésére, Balázs Klári és Korda György beszélt telefonon hozzájuk. A népszerű páros hangját hallva percek alatt masszív tömeg gyűlt össze, Gyuri bácsi és Klárika üdvözletét hallva pedig kitört a hangorkán, olyan hangulat kerekedett, hogy még kilométerekkel arrébb is lehetett hallani a skandálást: „Gyuri bácsi, Gyuri bácsi!”

Fotó: Móricz István / Bors

Forró hangulat Siófok Sóstón

Az előzményekről: Siófok Sóstón az egyik elérhető legkülönlegesebb programlehetőség a helyi pizzéria teraszán várja a nyaralókat. Itt énekel ugyanis hetente több alkalommal a The Voice című, hazánkban is nagy sikerrel futó tehetségkutató egyik emblematikus énekese és finalistája, Weisz Viktor. A muzsikus idén ünnepli sóstói jelenlétének huszadik évfordulóját, a helyiek és a nyaralni érkezők számára ő az egyik biztos pont, ha kikapcsolódásról van szó: másfél órás koncertjei alatt idősek és fia­talok együtt éneklik vele a hazai és nemzetközi slágerek szövegeit. Viktor egyik különleges képessége, hogy nagyon ügyesen utánozza Horváth Charlie-t (közös daluk is megjelent), Pataky Attilát, Máté Pétert és akár Korda Györgyöt is, akivel személyes jó barátságban van. 

„Jesszusom, a mi dalunk szól ott?”

Szombat este, amikor Viktor épp Kordáék Reptér című megaslágerét énekelte, a nézők soraiban álló munkatársunk felhívta telefonon Balázs Klárit, hogy meghallgassa vele, milyen elképesztő buli kerekedett. 

A hívás ugyan éjfél előtt pár perccel érkezett, de Klári a második csörgésre már fel is kapta a telefont. Az énekesnő a késői időpont ellenére is csilingelő hangon szólt a készülékbe, és az első kérdése máris az volt, hogy mi ez a hatalmas buli a háttérben? 

Jesszus, a mi dalunk szól ott? Hol vagytok, mi ez a sok ember? Egy fesztivál? 

– kérdezte érdeklődve, majd amikor meghallotta, hogy egy aprócska pizzériában gyűlt össze ekkora közönség, elérzékenyült, Korda György el is sírta magát.

„De aranyosak vagytok!” – mondta Klárika meghatódva.

Táncoltak, énekeltek a járókelők is

Klári és Gyuri elképedve hallgatták az éneklő tömeget, majd azt kérték, hogy hadd beszéljenek ők is Viktorral. Az énekes erre a kezébe vette a telefont, majd – a hírességek engedélyével – kihangosította azt. Ekkor szóltak Kláriék először a tömeghez. A hangjuk lavinát indított el, az utcán sétáló emberek mind odagyűltek a színpad elé, táncolva, kiabálva énekelték az év slágerét, majd további Korda–Balázs Klári-dalokat. A házaspár boldogan segítette a telefonon keresztül a tömeg éneklését, a siker pedig elképesztő volt, ami Klárikáé­kat is mélyen meghatotta. 

Fotó: Knap Zoltán / Bors

„Még mindig nem találom a szavakat, olyan fantasztikus élmény volt!” – lelkendezett hétfőn délelőtt a telefonban Balázs Klári a Borsnak. „A telefonon keresztül éreztük az emberek szeretetét, a lelkesedést, a bulit. Arra Gyuri és én is különösen büszkék vagyunk, hogy így, egy telefonon keresztül is fantasztikus bulit tudtunk csinálni! Elképesztő… Életünk legkülönlegesebb koncertélménye volt ez!” – tette hozzá még két nappal az esemény után is a történtek hatása alatt álló énekesnő. 

„Gyuri számára a közönség szeretete a minden. Élet­elixír injekció, ami a szívéig szalad.”

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ha beépíti étrendjébe ezeket a gabonaféléket, nemcsak egészségesebb, karcsúbb is lesz

origo.hu

Döntöttek a Házasság első látásra párjai, hogy együtt folytatják-e

metropol.hu

Micsoda dekoltázs: Salma Hayek mesés esküvői fotóit látnod kell!

vg.hu

Az orosz-ukrán háború 793. napja – az orosz győzelem kulcsa: Csasziv Jar

ripost.hu

Házasság első látásra: Petra és András újra együtt!

magyarnemzet.hu

Készletkisöprést hirdetett az IKEA, megőrültek a vásárlók

origo.hu

Már atomfegyvereket telepítenek az oroszok?

travelo.hu

Csodálatos, ingyenes nádkoronasétány épült ezen a balatoni strandon

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

ripost.hu

Hoppá! Összejött a Kőgazdag Fiatalok két botrányhős sztárja? Dubajban romantikáznak

ripost.hu

Leszámol a hangyákkal a lyukas alufóliabomba

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Tóth Andi kiakasztotta a rajongóit: Akkor a pénz mégis jó belőle?

SZTÁRDZSÚSZ

„Anyukámmal sem használnék egy fürdőszobát” – A Kőgazdag Fiatalok sztárjával nehéz együtt élni

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

VV Virágnak nem mehet jól a vetkőzés, szempillásnak áll

SZTÁRDZSÚSZ

A gyerekek élete is felfordult, így küzd a rák ellen Katalin hercegné

SZTÁRDZSÚSZ

"Újjászületés" - Ezt művelték a levegőben Vajna Timi testével - Fotó