Létrehozva: 2022.06.07.
Módosítva: 2022.06.07.

Szülésnél segédkezett a gyönyörű magyar műsorvezető

Egy percig sem hezitált.

Szerző Metropol

Izgalmas televíziós feladatot kapott György-Horváth Zsuzsa. A Hír TV híradósát egy ideje saját műsorában, a Zsuzsi asztalában is láthatják a nézők, amiben igazi emberközeli arcát mutatta meg a nagyközönségnek - írja a Metropol.
 


Hosszú évek óta a híradózás meghatározó arca György-Horváth Zsuzsa. A népszerű tévés azonban egy ideje kilépett a híradós pult mögül, és a nézők számára eddig teljesen ismeretlen arcát mutatta meg a Hír TV agrárműsorában, a Zsuzsi asztalában. A szombatonként, 13 órakor látható műsor ízesen, színesen mutatja be a vidéki Magyarország szépségeit, a hazai termelők élettörténetét, az állattenyésztés, növénytermesztés, kézműves ételek készítésének izgalmait és nehézségeit.

Önmagát adja minden helyzetben

A Zsuzsi asztala más, mint az elmúlt évtizedek agrárműsorai: emberközeli helyzetekben láthatjuk a fiatal gazdák életének alakulását, egy-egy kézműves vállalkozás kibontakozását, mindezt pedig csodás magyar tájakon.



A műsor a saját ötletem volt, a megvalósítása viszont közös munka eredménye – kezdte a Metropolnak György-Horváth Zsuzsa. – Az volt a kérésem a csatornám felé, hogy ha belevágunk, hadd mutassam meg azt az arcomat, amit még nem ismernek a nézők, hiszen egy ilyen műsorban fontos, hogy minden helyzetben őszintén magamat
adhassam.

Pozitív visszajelzéseket kap

Zsuzsa a közösségi oldalán, privát üzenetekben és személyesen is sok pozitív visszajelzést kapott a nézőktől, akik örülnek, hogy közelebb hozza a vidéki életet, emellett pedig jobban megismerhették a személyiségét.

Igazi áldás számára ez az időszak, hiszen míg a híradózás örök szakmai szerelem számára, addig a Zsuzsi asztalában feszegetheti a saját határait. Zsuzsa városi lány, habár gyerekkorában néhány évet vidéken töltött, így nem idegen számára a háztáji gazdálkodás.

Kiskecskéket segített világra

A műsorban viszont egészen izgalmas élethelyzetekbe került, az egyik forgatáson például egy kecske ikerpár világrajövetelénél bábáskodhatott.

Fotó: Instagram



A műsorban sokszor az élet írja a forgatókönyvet, így volt ez akkor is. Gondolkodni sem volt időm, hiszen a kecske elleni kezdett, és teljesen természetesnek éreztem, hogy beszállok segíteni. Örök élmény ez számomra, ahogyan minden más olyan gazdálkodási tevékenység, amit műsorvezetőként most én is kipróbálhatok.

Felívelőben a magyar gazdálkodás

A műsorvezető úgy látja, a magyar gazdálkodás az elmúlt években szárnyalni kezdett, amihez a koronavírus-járvány is löketet adott, hiszen fontossá váltak a helyben megtermeszthető, elkészíthető élelmiszerek. A legnagyobb pozitívumot mégis abban látja, hogy míg néhány éve nem volt annyira divatos gazdának állni, addig manapság egyre több fiatal dönt úgy, hogy kézműves manufaktúrát hoz létre, vagy éppen a családi vállalkozást viszi tovább.

A kormány sok támogatást adott az utóbbi években a gazdálkodóknak, és a házi gazdaságok szerencsére ismét egyre népszerűbbek. Jóllehet, néhány éve a fiatalok nagy része a kozmopolita, városi életmódra vágyott, de mostanra a vidék lett az új nagyváros, egyre többen költöznek falura, tanyára azért, hogy a saját vállalkozásukat építgessék. Számomra ez örömteli, mert gyakran járok Olaszországba – a lányom ott él –, és ott, illetve a francia vidékeken mindig is rang volt termelőnek lenni. Ez pedig egyre jellemzőbb itthon is.

Szoros a kapcsolata a gyermekeivel

Zsuzsa néhány éve elvált a férjétől, de jó viszonyban maradtak, hiszen két közös gyermeket nevelnek. Nagylánya, Sára három évvel ezelőtt Toszkánába költözött az édesapjához, mert ott szerette volna folytatni a tanulmányait. Igaz, a koronavírus-járvány és a műsorvezető rengeteg munkája miatt kevesebbet találkozhatnak, de rendkívül szoros közöttük a viszony, rendszeresen tartják a kapcsolatot videótelefonon keresztül.

Most munka szempontjából rendkívül sűrű időszakot élek meg, szinte egy cseppnyi szabadidőm sincs, viszont hamarosan újra meglátogathatom a lányomat. Amikor ott vagyok vele, sokat kirándulunk a természetben , igyekszünk minőségi időt tölteni egymással – árulta el a Hír TV híradósa.

Szerző Metropol

Ez is érdekelhet

origo.hu

Közel 50 évesen levetkőzött a magyar énekesnő

origo.hu

Itt a bejelentés: Oroszország kész hadat üzenni a NATO-nak

borsonline.hu

Most kaptuk a lesújtó hírt: meghalt a nemzet művésze

hirtv.hu

Pentagon-tanácsadó: elkerülhetetlen az ukránok veresége, ezután pedig a szomszédokhoz csatolhatnak területeket

life.hu

Meghan Markle különös haragot táplál Katalin iránt: Harry herceget felemészti az ellentét

vg.hu

Menekülnek az üzemanyag-kereskedők a benzinárstop elől: péntektől újabb árcsökkentést hajtanak végre

astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. április 26.: pénteken a Bika megkapja a válaszokat, a Halak vonzza az embereket

ripost.hu

Házasság első látásra: Csabi reagált a róla és Bogiról elterjedt pletykákra

ripost.hu

Házasság első látásra: Petra és András újra együtt!

ripost.hu

Dühöngött és sírt Harry herceg, ez volt az utolsó csepp a pohárban

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Tóth Andi kiakasztotta a rajongóit: Akkor a pénz mégis jó belőle?

SZTÁRDZSÚSZ

„Anyukámmal sem használnék egy fürdőszobát” – A Kőgazdag Fiatalok sztárjával nehéz együtt élni

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

A gyerekek élete is felfordult, így küzd a rák ellen Katalin hercegné

SZTÁRDZSÚSZ

"Újjászületés" - Ezt művelték a levegőben Vajna Timi testével - Fotó

SZTÁRDZSÚSZ

Újabb RTL-es műsor titkos szereplőlistája szivárgott ki

SZTÁRDZSÚSZ

Forró naciban villantott Lil G, a rajongói kiakadtak