SZTÁRDZSÚSZ

Szerző ripost

5 hónapja

Mádai Vivien távozása: Iszak Eszter is megszólalt

Személyében új műsorvezető érkezik a Mokkába.

Szerző ripost

A TV2 reggeli műsora, a Mokka idén lesz 18 éves – 2004 óta köszönti minden hétköznap reggel a nézőket. Műsorvezetőként rengeteg profi televíziós megfordult a székében. A Mokka jelenlegi műsorvezetői, Orosz Barbara, Istenes László és Pachmann Péter mellé negyedikként egy olyan műsorvezető hölgy érkezik, aki fiatal kora ellenére sokéves televíziós tapasztalattal rendelkezik, ám reggeli magazinműsorban még nem próbálta ki magát.

Fotó: TV2

Ő nem más, mint Iszak Eszter, aki 2013-ban diplomázott a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolán, hét éven keresztül a magyar zenecsatorna műsorvezetője volt és több kereskedelmi tévés magazinműsor házigazdájaként láthatták a nézők. Hétfőtől ő váltja a távozó Mádai Vivient a Mokkában.

„Nagyon várom az első munkanapomat a Róna utcában. Noha vezettem már élő műsort, ez a fajta reggeli magazinműsor másfajta koncentrációt, felkészültséget és temperamentumot kíván. Biztos vagyok benne, hogy Istenes Laci és Pachmann Péter jelenléte megnyugtató lesz számomra. A zenetévés időszak óta eltelt 12 év, felnőttem, így a nézők egy 'új' Iszak Esztert láthatnak majd a képernyőn, ami a külsőségekben is megnyilvánul majd” – mondta el Eszter, aki a búcsúzó Mádai Vivient váltja április 12-től. Vivien hat év után távozik a műsorból, aki – elmondása szerint – itt vált felnőtté és rengeteg szép élménnyel, barátsággal lett gazdagabb.

A TV2 új arca április 12-én debütál a Mokkában, Istenes Lászlóval.

Szerző ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!