SZTÁRDZSÚSZ

Szerző rp

4 hónapja

Ezért nem szerepel a tévében Cinthya Dictator

A fiatal fotógráfus teljesen tudatosan döntött úgy, hogy nem vállal újabb szerepléseket.

Szerző rp

Cinthya Dictator médiaszemélyiség 12 év után tudatosan lépett vissza a rivaldafényből. Visszatekintve erre az időszakra - bár nem csinálna másként semmit - már nem tud azonosulni azzal, aki korábban volt. A tanulási nehézségekkel küzdő Cinthya ma már kétdiplomás fiatal képzőművész, fotóit és munkáját elismerik, jövőképében pedig már nemzetközi kiállítások, nem pedig tévéműsorok szerepelnek. Cinthya teljesen tudatosan döntött úgy, hogy a háttérbe vonul.

Fotó: Instagram

"Nem kerestek meg olyan formátumokkal, amikben szívesen szerepelnék. A jelenlegi párkapcsolatomat nem fogom a tévébe beletenni. Nem szeretném. Nem azt mondom, hogy betegesen védem, mert nem. Vannak olyan helyzetek, amikor valamilyen szinten megmutatkozunk. De olyan szinten, mint korábban, már nem" - utalt Varga Viktorral való kapcsolatára Cinthya. 

Az igazság az, hogy engem többnyire ilyen jellegű megkeresések szoktak érni, ahol vagy a párkapcsolatom lenne a téma, vagy olyan jellegű szórakoztató műsorok, amik kihozzák belőlem a szórakoztató énemet - mert ki lehet hozni, nem változtam meg - de ezt tudatosan annyira nem szeretném. Elindultam a szakmámban olyan sikerek felé, ami nekem most több önbizalmat ad és többet jelent, mint az, hogy a tévében szerepelek

- tette még hozzá.

Az egész interjút a videóra kattintva nézheted meg!

Szerző rp

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!