SZTÁRDZSÚSZ

Szerző ripost

5 hónapja

Elköszönt a nézőktől Mádai Vivien: Sokat rágódtam

Hat év után távozik a Mokka műsorvezetői székéből.

Szerző ripost

Keddtől már Iszak Eszter köszön be Mádai Vivien helyett a TV2 Mokka című műsorában. Pénteken derült ki, hogy a műsorvezető hat év után búcsúzik a TV2 reggeli műsorától, vasárnap pedig, a születésnapján ő maga tett ki erről bejegyzést, amiben megköszönte a kollégáinak és a nézőknek az éveken át tartó támogatást.

Fotó: TV2

Életem egy fontos és meghatározó szakasza volt a TV2-es és Mokkás időszak, de nehéz szívvel úgy döntöttem, hogy itt az ideje a változásnak. Sok álmatlan éjszaka és rágódás, mínusz három lerágott köröm után végül elérkezett a pillanat, hogy egy új fejezetet nyissak az életemben

- írta az Instagramon megosztott bejegyzésében Vivien.

Ezután a nézőknek mondott köszönetet, sejtelmesen hozzátéve, hogy folytatni fogja.

"Na, de hol vagytok Ti? Mert én most nektek szeretnék igazán köszönetet mondani. Nektek, akik nap mint nap biztosítottatok a figyelmetekről és a szeretetetekről. Nektek, „láthatalan” nézőknek, akik nélkül mi, a „dobozban szereplő” emberek sehol nem lehetnénk. Nektek, akik vettétek a fáradtságot, hogy írjatok egy kedves üzenetet vagy adott esetben kritikát, hogy milyennek láttok, vagy látjátok a műsort. Rengeteget tanultam ezekből az üzenetekből. Nektek, önöknek, akik hajlandóak voltak minden reggel 6:23-tól megtisztelni a figyelmükkel. Tudjátok, erről valahogy mindig megfeledkezünk a “nagy” fény közepette. De nem most! Mert ez az elköszönés most nekik, nektek, önöknek szól. A nézőknek! Tényleg hálásan köszönöm! Folytatjuk…!"

Szerző ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!