Létrehozva: 2022.04.14.
Módosítva: 2022.04.14.

Balázs Klári: Azt írták nekem, kicsinálnak

Három éven keresztül néhány rosszindulatú kommentelő zaklatta, szinte terrorban tartotta Balázs Klárit. Úgy tűnik, most végre pont kerülhet az ügy végére, ugyanis az énekesnő kinyomozta, kik rejtőznek az álprofilok mögött. Közösségi oldalán név szerint megnevezte azokat az embereket, akik megkeserítették az életüket.

Szerző Ripost

Balázs Klári megannyi figyelmeztetést tett közzé a közösségi oldalán, ami mind arról szólt, hogy ismeretlenek a nevükkel visszaélve „rajongói oldal”-nak álcázva hoztak létre Facebook-oldalakat, amelyeken valótlan híreket osztottak meg róluk az emberekkel. Az zenész házaspár számára mindez borzasztó károkat okozott, és bár igyekeztek felszámolni ezeket az álhírgyárakat, valójában csak macska-egér játsz­mát folytattak az ismeretlen gyűlölködők ellen. Klárika azonban nem hagyta annyiban az ügyet, maga nyomozta ki, kik azok az emberek, akik folyamatosan zaklatják. 

Fotó: Bors

„Ma végre minden kiderült!”

„Gyáva alakok, akik a rajongói oldal mögé bújva próbálnak lejáratni mindkettőnket, de a mai nappal minden kiderült. A rendőrség hamarosan jelentkezik a fent megjelölt személyeknél! Vége!" – tette közzé Facebook-oldalán Balázs Klári, akiről nem tudni, hogy a harag vagy a megkönnyebbülés olvasható-e soraiból, de arra mérget vehet az olvasó, hogy nem kis harcba tellett eljutniuk erre a pontra. Klárika a Borsnak is zaklatottan nyilatkozott nem sokkal azután, hogy közzétette a leleplező bejegyzését. 

Fotó: BALINT FEJER

„Végre lezárult ez a háromévnyi gyűlölet. Elegem volt már belőle. A bűnösök megvannak, és emiatt hihetetlenül boldog vagyok. Ha maradéktalanul nem hagynak fel az ócsárolásommal, akkor megy hozzájuk a rendőrség, és megkapják végre, ami jár nekik. Van igazság" – könnyebbült meg Korda György felesége, aki lapunknak arról is őszintén beszélt, hogyan bukkant a nyomára a rejtélyes rossz­akaróinak.

„Hallom, beteg lettél, remélem, belehalsz!”

„Bizonyítékom van ezek ellen az emberek ellen!" – folytatta feldúltan. „Bizonyos csoportokban vannak besúgóim, akik rendszerint írnak nekem, ha belefutnak egy ilyen uszításba. Kiderült, hogy nem mások írják ezeket a leveleket, mint néhány nő. Már onnan is sejthető volt ez, hogy Gyurinak semmi rosszat nem írnak. Csak nekem. De nekem olyanokat, hogy abba rendszerint beleborzongok, akárhányszor olvasom őket" – nyilatkozta Balázs Klári, aki egy-két példával is tudott szolgálni:

„Olyan írásokat kapok, hogy „kicsinálunk téged”, vagy hogy „Hallom, beteg lettél, remélem, belehalsz!”. Azzal vádoltak, hogy én gyűlölöm a közönséget, de ez egyszerűen nem igaz. Ha gyűlölném őket, akkor minek is állnék színpadra. Egyszerűen le lehet ezt zárni. Kiírtam az oldalamra a neveket, és ha nem fejezik be, akkor legközelebb a rendőrségnek kell majd magyarázkodniuk" – tette hozzá az énekesnő.

„Ezzel pénzt keresnek”

A történet három éve kezdődött, amikor Klárika észrevette, hogy egyesek a nevében írogatnak másoknak, sőt különböző felvételekre a hangját is ráhamisítják. Ezzel a nem szűnő verbális zaklatással megalázó helyzetbe hozták megannyi alkalommal az énekes házaspárt. Ami azonban tényleg kiverte a biztosítékot az az, hogy titokban felvételeket készítenek a koncertjeiken, majd azt kereskedelmi forgalomba hozzák.

„Már három éve, hogy észrevettük, hogy valakik ezzel pénzt keresnek. Szerintem ez kimeríti az illegális kép- és hangterjesztés fogalmát! Megpróbáltuk elrendezni ezt halkan, de nem megy, mert ezek az emberek pszichésen betegek, és mellette még bűnözők is" – fakadt ki Klárika a Bors­nak, de ahogyan azt az elmúlt nap is mutatta, sikeresen rátaláltak a bűnösökre, és megkapták a jól megérdemelt igazságszolgáltatást.

Szerző Ripost

Ez is érdekelhet

origo.hu

Szoboszlai fájdalmas arccal jött le a pályáról, a magyar válogatott focistát kiállították

origo.hu

Itt a nem várt fordulat, egyáltalán nem azt kapják Amerikától az ukránok, mint amire számítottak

borsonline.hu

Megváltoztak az érzéseik: fülig szerelmes a Házasság első látásra párja

mandiner.hu

Váratlan üzenet Németországból: „Hálásak lehetünk Magyarországnak!"

life.hu

Megdöbbentően néz ki Alain Delon – alig lehet felismerni a színészlegendát

vg.hu

Menekülnek az üzemanyag-kereskedők a benzinárstop elől: péntektől újabb árcsökkentést hajtanak végre

origo.hu

Elképesztő dolgot követelt a feleségétől a TV2 egyik sztárja

mindmegette.hu

A 10 legjobb spárgás recept, amit muszáj kipróbálnod, míg tart a szezon!

ripost.hu

Nagyot fog zuhanni az üzemanyag ára, ekkor várható

ripost.hu

Kőkemény helyesírási teszt: ha ezt hibátlanul kitöltöd, az emberek 1 százalékához tartozol

ripost.hu

Mennyire vagy művelt? 10 emberből 9 nem tudja ezeknek a szavaknak a jelentését

ripost.hu

Házasság első látásra: Csabi reagált a róla és Bogiról elterjedt pletykákra

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Tóth Andi kiakasztotta a rajongóit: Akkor a pénz mégis jó belőle?

SZTÁRDZSÚSZ

„Anyukámmal sem használnék egy fürdőszobát” – A Kőgazdag Fiatalok sztárjával nehéz együtt élni

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

Újabb RTL-es műsor titkos szereplőlistája szivárgott ki

SZTÁRDZSÚSZ

Forró naciban villantott Lil G, a rajongói kiakadtak

SZTÁRDZSÚSZ

Keményen beleállt a híradósokba Németh Kristóf

SZTÁRDZSÚSZ

Házasság első látásra: Petra és András újra együtt!