SZTÁRDZSÚSZ

Szerző Angie

8 hónapja

Szekeres Adrien: Visszataszítanak a durva, kemény emberek

Szekeres Adrien tökéletes produkcióra törekszik, de néha nehezebb ezt elérnie.

Szerző Angie

Szekeres Adrien gőzerővel készül a Sztárban Sztár 7. élőshow-jára. Már eddig is többször ki kellett lépnie a komfortzónájából, ám most hétvégén a szókimondó, harsány, En Vogue lánybanda egyik számát fogja előadni, ami több szempontból is nagy kihívást jelent számára. Adrien a Ripost-nak elárulta, komolyan le kell vetkőznie a saját személyiségét, ha tökéletes produkciót akar a színpadra vinni.

Fotó: Bors

„Mivel a formációnak három tagja van, így három helyett kell majd énekelnem. A dal, amit előadok, a fekete emberek megkülönböztetéséről szól, az előítéletekről igazán vehemens előadásmódban” - kezdte Adrien, akitől az előítélet távol áll, és a durvasággal sem tud mit kezdeni.

„Én mindig a nyugalmat keresem az életben. Visszataszítónak találom a durvaságot, a harsányságot. Nem tudom közel engedni magamhoz az ilyen embereket sem. A konfliktusokat ugyan nem kerülöm el, de igyekszem mindig békés módszerekkel megtalálni a közös nevezőt” - mondta az énekesnő, aki ennek fényében most vasárnap valóban valaki más lesz a színpadon.
 

Szerző Angie

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!