SZTÁRDZSÚSZ

Szerző Angie

8 hónapja

Megtörhet az átok: Először nyerheti női előadó a Sztárban Sztárt

Végéhez közeledik a verseny, de vajon férfi vagy női előadó lesz a győztes?

Szerző Angie

Nagyon érdekes az a tendencia, ami évek óta megfigyelhető a TV2 egyik legkedveltebb show-műsorában, a Sztárban Sztárban. Idén már a nyolcadik évadát tapossa a műsor, és eddig egyetlen egyszer sem fordult elő, hogy női versenyző diadalmaskodott volna.

Fotó: Ripost

Az első évadot Bereczki Zoltán nyerte, a másodikban Pál Dénest választották a legsokoldalúbb előadónak. 2015-ben Gáspár Lacié lett a győzelem, egy évvel később pedig Veréb Tamás. 2017-ben Horváth Tamás sikerével zárult a műsor, 2018-ban Freddie lett a legjobb. Az előző évadot Szabó Ádám nyerte, bár a végül ezüstérmes Tóth Andi is megérdemelte volna a győzelmet.

Idén már csak öten vannak versenyben a végső elsőségért, és Péterffy Lili kiesésével Szekeres Adrien az egyetlen, aki megmentheti a női versenyzők becsületét. Egy biztos, a legsokoldalúbb női előadó már így is Adrien lett, aki a Ripostnak mesélt először az ezzel kapcsolatos érzéseiről. 

„Kicsit sajnálom, hogy elfogytak a lányok. Nagyon örülök, hogy én vagyok a legsokoldalúbb női előadó a Sztárban Sztár nyolcadik évadában, de minden lány rengeteget dolgozott és fantasztikus átalakulásaik voltak. Tudom, hogy ez a rendje, hogy kiesnek a versenyzők, de ilyenkor előjön belőlem a női szolidaritás. Amikor elindult a műsor, én csak azt gondoltam, hogy ez egy tök jó játék lesz, de ennél többet nem reméltem. Iszonyú nagy meglepetés számomra, hogy itt vagyok. Nagyon élvezem a feladatokat és őrületes lendülettel fogok neki a jövőheti produkcióknak is” - jelentette ki Szekeres Andrien, aki még győzhet, így ismét bedobja majd magát. Lady Gagát és Chelót is megidézi majd vasárnap este a Sztárban Sztár színpadán. 

Szerző Angie

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!