Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
Létrehozva: 2022.03.30.

Óriási siker: Már hatezren dolgozták fel Tóth Andi dalát

Az énekesnő ontja magából a slágereket, termékeny volt számára az elmúlt év.

Szerző e.j.

Óriási sikereket ér el Tóth Andi Néztek című dala. Az énekesnő tavaly nyári slágere nem megy ki a divatból: eddig húszmillióan kattintottak rá az egyik legnépszerűbb videómegosztó-portálon, de az önjelölt sztárok kedvét is meghozta. Közel hatezren dolgozták fel a számot a TikTokon.

Fotó: Szabolcs László / Ripost

A Ripost megkereste Tóth Andit, aki elmondta, nem zavarja, hogy sokan feldolgozzák a dalait.

Nem szoktam figyelni, hogy a TikTokon vagy máshol hogyan dolgozzák fel a számaimat. Nem mondanám ezt sem idegesítőnek, sem megtisztelőnek, habár jól esik. De nem követem a dalaim útját, és szerintem nem is fogom. Nincs időm TikTokozni vagy szörfölgetni a bejegyzések között” – fogalmazott a Ripost-nak Tóth Andi.

Az Eldorado együttes is feldolgozta Andi Néztek című dalát, ők a Facebookon és a Youtube-on osztották meg videójukat.

Fotó: Eldorado együttes

Azért választottuk ezt a dalt, mert nagyon tetszik, hogy kiénekelte magából, amit sokan gondolnak, éreznek, de nem merik felvállalni. Mi is tudunk ezzel a szöveggel azonosulni, mert olyan nincs, hogy egy előadót mindenki szeret, ezért elég rendesen érik bántások is, nem csak dicséretek. Mi például szeretjük, ha megtalálnak a negatív kommentek, legfeljebb egy jót röhögünk rajta. Tudjuk, sokszor csak a feltűnési viszketegség miatt írnak és általában álprofillal” – mondta el a Ripost-nak Illés Attila, az Eldorado frontembere, aki a visszajelzésekről is ejtett néhány szót.

Nyilván más az ő és más a mi közönségünk. Eddig pozitív visszajelzések jöttek, talán kétszer-háromszor játszottuk koncerten, megbolondultak rá az emberek az tuti. Azt nem tudom, hogy csak mert fel van húzva a dal vagy maga a feldolgozás stílusa is átjön. TikTokon jöttek olyan visszajelzések, hogy jobb mint az eredeti, de persze az eredetinél soha nem lehet jobb.”

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek