SZTÁRDZSÚSZ

Szerző ripost

6 hónapja

Ilyen volt valójában Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán házassága

2013-ban mindenkit sokkolt a hír, hogy válik a színészházaspár. Bereczki most, kilenc évvel a történtek után avatta be a nyilvánosságot a részletekbe.

Tudatosan óvja a magánéletét a nyilvánosság előtt Bereczki Zoltán, aki korábbi tapasztalatai miatt döntött így. Volt feleségével, Szinetár Dórával azonban nem csak a négy fal között élték a magánéletüket, gyakran szerepeltek a tévében és az újságok címlapjain, de amit "eladtak" a nyilvánosságnak, nem teljesen egyezett meg a valósággal. Ez lehetett az egyik ok, ami végül a válásukhoz vezetett.

„Óvom a magánéletem, mindenféle tapasztalati úton szerzett élmények okán. Félig tudatosan, félig pedig a pandémia okozta összezártság miatt. Azt beszéltük a feleségemmel, hogy nem akarunk elrejtőzni a világ elől, de megfelelő alkalom híján nem mutogatjuk magunkat a tévében vagy az újságokban” - kezdte a színész a Palikék Világa by Manna című műsorban, aki hozzátette, hogy annó Dórával igenis tudatosan vállalták a szerepléseket, jóllehet, azt nem tudták, mivel is jár majd pontosan.

Fotó: TV2

"Ez egy nagy tévedés, hogy nem volt tudatos. Emlékszem a pillanatra, amikor bevonultunk egy kiadóhoz, és azt mondta a főszerkesztő, hogy ha ennek a beszélgetésnek pozitív kimenetele lesz, akkor a te életed meg fog változni. Én akkor úgy éreztem, hogy jó dolog lesz, hogy így történik majd. Az esküvőnk előtti utolsó pillanatok voltak, amikor kvázi eladtuk a fotóinkat. Előre vállaltuk a következményét, amit nyilván nem tudtunk" - mondta Bereczki, aki elárulta, hogy persze nem számoltak be minden apró magánéleti titkaikról, de amikről igen, azok azért szépen lettek eladva. 

Az igazságtartalma volt az, ami bajt okozott. Ha nem párhuzamos, olyan nagy lesz az igazság és a valóság közt a távolság, hogy egy idő után nem tud együtt futni, és elpattan. Azt hiszem, mi együtt nagyon akartuk azt hinni, ami az újságban volt, és nem figyeltünk arra, ami a valóság. (...) "Vagy a fellegekben jártunk, vagy éppen kijöttünk a pokolból.

"Ez a két vonal nem párhuzamosan ment, hanem egyre széjjelebb: az én valódi önmagam, meg amit te láttál a színpadon, az a boldog, önfeledt valaki, nem ugyanaz volt, s ez a párosunkra is igaz volt: ez a dolog feszült és feszült, aztán csak elpattant. Meg kellett találnom aztán a valódi önmagamat, mindenféle jellemfejlődésen mentem át a válás után" – mondta a színész, akit megviselt a válás.

 "Haragudtam Dórira, haragudtam magamra, haragudtam a világra, és át kellett mennem azon a jellemfejlődésen, amin egy ilyen dolog után épeszű ember átmegy. A mélységeken, a talajfogáson, mindenen. Most érzem magam leginkább magammal azonosnak. Ránézek egy sok évvel ezelőtti fotóra, és látom, hogy én vagyok rajta, de nem emlékszem, nem ismerem fel" - magyarázta Bereczki.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!