Létrehozva: 2022.03.21.
Módosítva: 2022.03.21.

Felhúzta magát Alekosz, miután az énekesnő megmutatta, miket írt neki

Szőcs Reni maga osztotta meg a történteket az Instagram-oldalán.

Nagy Alekosz fel akarta szedni az egyébként házas Szőcs Renit, ám miután ez nem sikerült neki, ócsárolni kezdte a fiatal énekesnőt. 

Renit annyira lesokkolták a történtek, hogy úgy érezte, nyilvánosságot kell adnia ennek.

A legtöbbször, ha bántó üzenet érkezik, megpróbálom a helyén kezelni, és a pozitív visszajelzésekből merítkezni. Most azonban megosztom veletek Nagy Alekosz sértő és felháborító üzenetét. Azért teszek így, mert egy közszereplő nemhogy kivételt élvez, de még inkább fontos volna, hogy az alapvető emberi normákat be tudja tartani. Neki ez nagyon nem sikerült. Többszörösen sikerült megaláznia mint nőt, és mint erdélyi magyart is

- kezdte Instagram-oldalán Reni, aki részletesen is beszámolt mindenről.

Alekosz először kedvesen próbált közeledni felém. Ismerősnek jelölt, amit én illendően el is fogadtam, nem látva ebben semmi kivetnivalót. Később már picit tolakodóan randizni szeretett volna, amire nem reagáltam, hiszen nyilvánvalóan tudhatta ő is, hogy boldog párkapcsolatban élek. Így magyarázkodnom is felesleges lett volna, hogy miért is tiszteletlen az invitálása.

- mesélte az énekesnő, aki teljesen ledöbbent az egykor RTL Klubos valóságshow-szereplő reakcióján.

Fotó: Instagram

Minden határt átlépett, amikor korábbi sikertelenségét úgy próbáltam megtorolni, hogy alpári stílusban sértegetni kezdett és ostobának titulált. Nőként kikérem magamnak azt a stílust, amit Alekosz megenged magának! Ráadásul nemcsak a nőiességemben próbált megalázni, hanem bősz románozásba is kezdett

- mondta el a fiatal szépség, aki arra biztat mindenkit, hogy ne maradjanak csendben, ha hasonló atrocitások érik. 

Üzent Alekosznak

"Azt kívánom, mihamarabb találja meg azt a lelki békét, amit bennem próbált megsemmisíteni. Remélem, ezután alaposan átgondolod, hogy milyen hangnemet engedsz meg magadnak mással szemben! De ezt már nem tudtam szó nélkül hagyni" - írta Reni.

Fotó: Instagram

 

Alekosz a Blikknek reagált Reni posztjaira. "Renáta átlépett egy határt, törvényt sértett. Tavaly májusban hívtam őt randizni, azóta egy év eltelt és most úgy állítja be, mintha a visszautasítás miatt ostobáztam volna le, de erről szó sem volt. Én az egyik anyagára, videójára reagáltam, arra vonatkozott ez. Én ezt privátban jeleztem neki. Ott meg volt a lehetősége, hogy reagáljon, de inkább jogsértést bevállalva, nyilvánosságra hozta az üzenetemet, egy privát magánbeszélgetést. Én az ilyet nem tolerálom" - magyarázta Alekosz

"Azt állította, hogy én lerománoztam őt, holott ez nem igaz. Van egy hónapokkal ezelőtti posztom a Facebookon ami alatt több rosszindulatú kommentet kaptam egy román férfitól, akinek azt a megjegyzést tettem, hogy: 'egy román már csak tudja'. Ez sértő lehetett a Renire nézve, de neki ehhez semmi köze nem volt. Ő összemosta ezt a kettőt. A közvéleménynek úgy állította be, mintha én őt románoztam volna le, holott erről szó se volt. Lehet erről beszélni, csak akkor ez legyen egy külön téma. Csak ne vonja össze ezt a kettőt, mert ez így sok!"

Alekosz elmondása szerint alaposan megsínylette a kérdéses beszélgetés nyilvánosságra hozatalát. Az elmúlt 24 órában több fenyegető üzenetet is kapott, illetve követőtábora is csökkenni kezdett.

"Nekem ezzel kárt okozott, mert folyamatosan kapom a leveleket, amiben szidnak engem, fenyegetnek és azzal vádolnak, hogy lealacsonyítom a nőket. Elég durva dolgokat kapok, több mint száz ember kikövetett, tehát csökkent a követőtáborom is, és mindezt egy ilyen ügy miatt, aminek nem a nyilvánosság előtt lenne a helye. Tiltson le, vagy reagáljon, de ez így tövénysértés, jogsértés. A feljelentést megtettem, a beadványt már elküldtem a bíróságnak". 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Kétségbeesetten próbálja eltüntetni Magyar Péter a Bajnai Gordonhoz vezető nyomokat

origo.hu

Spontán öngyulladás: minden magyarázat nélkül gyulladt fel több ember

metropol.hu

Most jött: tömegkarambol történt Budapesten, a mentők már a helyszínen

vg.hu

Megszűnik egy közkedvelt tévécsatorna, már csak néhány hétig sugározza a műsorait

ripost.hu

Édes családi fotón Puskás-Dallos Bogiék, ilyen nagyot nőt Ábel

magyarnemzet.hu

„Reménykedünk, hogy elég lesz az idő az olimpiáig” – edzője cáfolta, hogy Milák Kristóf titokban Ausztráliában tréningezett volna

origo.hu

Elképesztő dolgok történtek a római bordélyházakban

astronet.hu

Április havi horoszkóp: nagy felismeréseket tehetünk

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Stana Alexandra és Marics Peti újra együtt: most jelentették be

ripost.hu

Ez a három csillagjegy forró szerető 50 év felett is

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

Kőgazdag Metta felfedte: ezért tűnt el a közösségi médiából

SZTÁRDZSÚSZ

Özönlenek a gratulációk Vastag Csabának és feleségének

SZTÁRDZSÚSZ

Rossz hírt kapott a magyar zenész: elfogta a rettegés, hogy két gyerekkel utcára kerülnek

SZTÁRDZSÚSZ

Nem hiszed el, miből él most Klapka György lánya

SZTÁRDZSÚSZ

Kőgazdag Aleksandra elárverezi egyik kedvenc luxusholmiját