Létrehozva: 2022.02.18.
Módosítva: 2022.02.18.

Rengeteg a börtönviselt magyar sztár, vajon Aureliónak mi lesz a sorsa?

A kérdés az, hogy sikerül-e majd visszailleszkednie a társadalomba!

Aurelio elviekben már bevonult csütörtökön, hogy megkezdje a 3,5 éves börtönbüntetését, de már most feltehetjük a kérdést, hogy egy ilyen traumatikus időszak után mennyire tud újra integrálódni a társadalomba. Természetesen ezt nem lehet előre tudni, de a hazai sztárvilágban számos olyan híresség van, aki a börtönben töltött évek után is meg tudta csinálni a szerencséjét, és a magánélete is kedvezően alakult.

Fotó: Máté Krisztián / Bors

A Ripost összegyűjtötte azokat az ismert magyar személyeket, akik Aurelióhoz hasonlóan voltak a hűvösön. Nézzük, hogy alakult a sorsuk a szabadulás után!

Ambrus Attila, azaz a Viszkis

Fotó: Dombóvári Tamás / Bors

Ambrus Attila esetében azt figyelhetjük meg, hogy talán kifejezetten előnyt kovácsolt abból, hogy 2002 szeptemberében lecsukták. Amióta pont 10 évvel ezelőtt, 2012-ben szabadult, sikerült teljes jogú tagja lenni a társadalomnak, sőt, az emberek már-már afféle nemzeti hősként emlegetik. Az életéből film készült, ő sorra járja a vásárokat saját készítésű kerámiáival, és ami a legfontosabb, két gyermek boldog apukája lett.

Zalatnay Sarolta

Fotó: Máté Krisztián / Bors

Az ország Cinije annak idején 112 millió forintot vett fel egy cégen keresztül kisbefektetőktől, magas kamatot ígérve, de a pénz nagy részét végül nem fizette vissza. Az énekesnő az utolsó szó jogán azt mondta, hogy hibásnak érzi magát, de bűnösnek nem, és egészségi állapotára hivatkozva kérte a felmentését. Hiába. Végül 36 rendbeli csalás miatt 3 évet kapott, 2006-ban szabadult. Ő is azok közé tartozik, akinek megbocsátotta a társadalom azt, amit elkövetett.

Galambos Lajos

Fotó: Máté Krisztián / Bors

A trombitás négy hónapot ült, miután mocsai birtokán, valamint a nevéhez köthető Boglárka Apartmanban illegális gáz-, áram- és vízvételezés jeleire bukkantak a szolgáltatók. A mocsai lakóházban több mint tíz év alatt, a tatai apartmanparkban több mint öt év alatt 3,5-30 millió forint kárt okoztak a közüzemi szolgáltatóknak az elfogyasztott, de ki nem fizetett közüzemi díjak miatt. A zenészt, egy társát és feleségét (akitől azóta már elvált) lopás és vesztegetés vádjával gyanúsították. 2016 januárjában szabadult, és rengeteget fogyott a börtönben.

Damu Roland

Fotó: Ripost

Vitathatatlan, hogy az összeállításban felsorolt személyek közül Damu roland sorsa volt a legtragikusabb. A tavaly december 27-én elhunyt színészt volt barátnője, Palácsik Tímea 2010-ben jelentette fel. A nő és a színész 2008 és 2010 között éltek együtt. Palácsik Tímea azt állította, hogy a színész 2009 nyarán úgy összeveszett vele, hogy ököllel úgy megütötte őt, Timi szeme bevérzett. Ezután szakítottak, de 2010 őszén ismét találkoztak: Damu rendezni akarta a viszonyukat. Azonban a pár újra összeveszett, a férfi pedig ütni kezdte volt élettársát, és meg is rugdosta. A nő megpróbált ellenállni, de Damu ezután megerőszakolta őt. Roland 2013-ban a börtönben feleségül vette új szerelmét, Edinát, akitől egy kislánya született, de később elváltak útjaik. Állítólag Roland nem látogatta a kis Maját, és a gyerektartást sem fizette. A tehetséges színész sorsa sajnos a szabadulást követően is hányattatott maradt, egészen tavalyi haláláig.

Stohl András

Fotó: Máté Krisztián / Bors

A színész 2010. május 8-án hajnalban a Budapestről Fót felé vezető úton autójával áttért a szemközti sávba, és ott összeütközött két szabályosan közlekedő kocsival. A karambolban négyen sérültek meg, egyikük súlyosan. A baleset után a színész elhajtott, de a rendőrök, még aznap, otthonában elfogták. Stohl vérében később alkoholt, vizeletében pedig kábítószert is kimutattak: nemcsak ivott, hanem kokainozott is a baleset előtt. A bíróság jogerősen tíz hónapra ítélte. 2011-ben ment be a börtönbe. A börtönbüntetés mellett öt évre eltiltották a vezetéstől, és hatszázezer forint bűnügyi költséget is ki kellett fizetnie. szabadulása után visszafogadta őt a színházi és a tévés szakma, jelenleg a TV2-n látható Sztárban Sztárban látható versenyzőként. Múlt héten jelentette be, hogy ötödször is apa lesz.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Nagy az aggodalom Szilágyi Áron drámai sérülése miatt

origo.hu

Magyar Péter egy ócska, undorító, gyáva sz.ar alak volt és marad is

metropol.hu

„Szoboszlai két gólja nem számított" - a szakértő elárulta, mennyit ér a válogatott két győzelme

mandiner.hu

Ezzel a fotóval mondatná le Orbán Viktort Pankotai Lili (FOTÓ)

ripost.hu

Ennek az öt csillagjegynek hatalmas mázlija lesz húsvétkor

vg.hu

Nehéz éjszakájuk volt az ukránoknak - erőműveket támadtak az oroszok

origo.hu

Retteghet Zelenszkij, súlyos fenyegetést kapott

astronet.hu

Nagy tavaszi szerelmi horoszkóp 2024.: nem fogunk unatkozni a következő időszakban…

ripost.hu

„7 évvel az esküvő végre gyermekünk születhet, de a feleségem olyan kéréssel állt elő, hogy felmerült a válás”

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Ezzel vége, 4 csillagjegynek szünetre van szüksége, de azonnal!

ripost.hu

Baleset érte az Ázsia Expressz stábját a Fülöp-szigeteken

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Szőcs Reni: Remélem élvezni fogja Amélia is az első húsvétját

SZTÁRDZSÚSZ

Gusztustalan támadás érte Molnár Anikót: „Ezek az emberek egy fillért sem érnek”

SZTÁRDZSÚSZ

Michael Jacksonként térhet vissza Berki Krisztián

SZTÁRDZSÚSZ

Sorsfordító nap: megváltozott Polgár Árpád élete a balesete után

SZTÁRDZSÚSZ

Polgár Tünde kiosztotta követőit Katalin hercegné miatt

SZTÁRDZSÚSZ

Szarvas Andi követői elárulták: a pikáns tartalmakra kíváncsiak

SZTÁRDZSÚSZ

Ezt nem gondolnád: Takács Zsuzska ezt teszi Zámbó Krisztián távolléte alatt

SZTÁRDZSÚSZ

Meglopták Szigligeti Ivettet, a rajongóitól kért segítséget