Létrehozva: 2022.02.26.

Példátlan siker: Óriási elismerés küszöbén áll Gáspár Bea

Bea asszony jó lóra tett, amikor néhány éve úgy döntött, karriert épít arra, hogy a gasztronómia a vérében van. Lassan az egész világ megismeri a nevét.

Szerző Maca néni

Gáspár Bea szép lassan birodalmat épített arra a tényre, hogy egész egyszerűen úgy bánik a fakanállal, mint Hermione Granger a varázspálcával. Csak térül-fordul, és mesébe illő ételek születnek a keze nyomán. Bea asszony először megnyerte az egyik kereskedelmi csatorna gasztro tehetségkutatóját, majd sorozatban jelentette meg szakácskönyveit, miközben elit vacsoraesteket szervezett rajongóinak. A koronavírus-világjárvány persze őt is visszavetette, de kihasználta az időt és tovább képezte magát. 

Fotó: Ripost

Gáspár Bea néhány napja letette az utolsó vizsgáit, így már hivatalosan is cukrász lett. Ráadásul a harmadik szakácskönyvét döntősnek jelölték a világ egyik legrangosabb gasztronómiai könyvszemléjén, a Gourmand International Awardson. A Ripost megkereste a Gáspár ház asszonyát, aki örömmel fogadta gratulációnkat és mesélt a további terveiről is.  

„Nos, valóban kaptam egy jelölést több hazai szakácskönyvszerzővel egyetemben. Hogy őszinte legyek, nem pontosan tudom, mi is ez a díj, de nagyon jól hangzik és rettentő hálás is vagyok a kiadómnak és első sorban annak a rengeteg embernek, aki megvette a szakácskönyveimet. Ez a jelölés éppen úgy az övék, mint az enyém – kezdte a Ripost-nak Bea asszony, aki azt reméli, hogy hamarosan újra tarthat vacsoraesteket, mert már nagyon hiányzik neki a személyes találkozó a rajongóival. 

„Az a helyzet, hogy rengeteg szeretetet és elismerést kapok a közösségi felületeimen, ahol igyekszem folyamatosan új tartalmakkal jelentkezni, de már várom, hogy újra beindulhasson az élet és ne kelljen tartanunk a vírustól. Amint kimondják, hogy vége a járványnak, azonnal szervezni kezdem a vacsoraesteket, mert nagyon hiányzik a személyes találkozás a követőimmel. Persze nem unatkoztam az utóbbi időszakban, hiszen rengeteget tanultunk Evelin lányommal, akivel belevágtunk a cukrászmesterség elsajátításába. Néhány napja voltak az utolsó vizsgáink és mindketten megszereztük a cukrász papírunkat” – mesélte büszkén Gáspár Bea, aki egyelőre felhagyott korábbi álmával, vagyis azzal, hogy megnyissa lányával közös cukrászdáját.

"Amikor belekezdtünk a képzésbe, az volt a tervünk, hogy később elindítjuk a saját vállalkozásunkat, de időközben ráébredtünk, hogy a cukrászda nyitáshoz irgalmatlan összegre lenne szükségünk, vagyis egyelőre ezt az álmunkat elengedtük. Nem lehet tudni, mit hoz a jövő, így talán egyszer visszatérünk majd ehhez a tervhez. Addig pedig nem kizárt, hogy egy újabb képzésre is beiratkozom. Elgondolkodtam azon, hogy most, amíg lendületben vagyok, beiratkozom egy szakács iskolába is" - magyarázta Bea asszony

Szerző Maca néni

Ez is érdekelhet

origo.hu

Szenzáció: Zidane nyártól sztárcsapat edzője lesz

origo.hu

Kiderült, hogy mikor térhet vissza az Uber Budapestre

borsonline.hu

Lövéshangokra riadtak fel a szegediek, a város több pontján is észlelték a különös zajt

mandiner.hu

Ennél az agyzsibbasztó szellemi igénytelenségnél még Magyar Péter is jobb – ez a helyzet, sajnálom

metropol.hu

„Soha életedben nem csillogtál még így!” – Tóth Gabi fotóval jelentette be a váratlan örömhírt, záporoznak a gratulációk

magyarnemzet.hu

Levillogta a rendőrt az éjszaka közepén az érdi édesapa és nagyon jó oka volt rá

origo.hu

Véres orosz megtorlás indul Ukrajnában

astronet.hu

Hétvégi horoszkóp 2024. április 20-21.: Váratlan fordulatokat jeleznek a bolygók

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Meglepő döntést hozott Kis Grófo testvére a szolnoki luxusházzal kapcsolatban

ripost.hu

Özönlenek a gratulációk Vastag Csabának és feleségének

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

Kőgazdag Metta felfedte: ezért tűnt el a közösségi médiából

SZTÁRDZSÚSZ

Tündéri fotó: ilyen nagyot nőtt Berki Mazsi kislánya

SZTÁRDZSÚSZ

Hoppá: Méregdrága luxusautója mellett pózol legújabb fotóján Gáspár Laci

SZTÁRDZSÚSZ

Nem fogsz hinni a szemednek, ez történt Victoria Beckham születésnapján - Videó

SZTÁRDZSÚSZ

Visszaéltek Tóth Gabi nevével, felháborító, mihez használták fel