Csúnyán kikosarazták a TV2 fiatal milliomosát

Fehér Holló élete igencsak mozgalmasan alakul, mióta megnyerte a Farm VIP második szériáját és persze a vele járó 12 millió forintot.

Fehér Holló neve egy csapásra országosan ismert lett, miután tavaly heteken át küzdött a Farm VIP második szériájában, amit végül meg is nyert. A fiatal zenei producer 12 millió forinttal tért haza a TV2 kalandreality-jéből és ez az összeg hatalmasat lendített a jövőjén, hiszen az álmaiba fektette be a kisebb vagyon nagy részét.

Fotó: TV2

Fehér Hollóval a LifeTV Ébredj velünk! című műsorának felvételén futottunk össze, ahol elmesélte, hogyan is alakult az élete a Farm VIP óta.

„Valójában akkor tudatosult bennem, hogy mekkora összeget is nyertem, amikor az utolsó adás utáni napon megkeresett egy ismerősöm és kölcsönkért tőlem. Egyébként nem olyan valaki volt, aki csak úgy felbukkant a semmiből és valóban nagy szüksége is volt a pénzre, szóval ezt nem mint negatív példa említem. A nyereménynek egyébként is jó helye lett. Tudtam segíteni a családomnak is, és persze a nagy részét beforgattam a saját stúdiómba. Új felszereléseket vettem, gyakorlatilag lecseréltem a komplett rendszert. Emellett pedig szervezem a zenekarom fesztiválfellépéseit. Most lett lehetőségünk arra, hogy hangszereket vásároljunk és futja arra is, hogy finanszírozzuk az utazgatásokat is, ha mondjuk vidékre hívnak minket egy nem fizetős, de presztízs bulira” - kezdte a Ripost-nak Fehér Holló, aki idő közben csatlakozott egy másik zenekarhoz is.

Fotó: TV2

„A Rock Sziget Fesztiválon találkoztam a No Last Page zenekar tagjaival, akikkel hamar megtaláltuk a közös hangot. Később készítettünk egy közös dalt is. A srácok éppen arculatváltásra készültek és megkérdezték, hogy lenne-e kedvem csatlakozni hozzájuk. Mivel izgalmasnak találom azt a zenei világot, amit képviselnek, igent mondtam és elkezdtük a közös munkát. Trap metal produkciót fogunk gyártani, ami hiánypótló lesz Magyarországon” - magyarázta a fiatal zenei producer, aki elárulta azt is, hogy magánéleti változás küszöbén áll. Holló szingliként költözött be a farmra és legnagyobb bánatára szingliként is távozott, hiszen nem sikerült meghódítania Buzás Dóri szívét, de most jó úton halad egy kapcsolat felé.

„Hogy őszinte legyek nem teljesen úgy alakultak a dolgok ahogyan azt én elképzeltem. Arra számítottam, hogy a hirtelen jött komolyabb ismertségnek köszönhetően majd könnyebb lesz az ismerkedés, de mindjárt az első kísérletem csúfos kudarcba fulladt. Pontosabban egy mondattal lekoptatott egy lány, aki megtetszett. Randira hívtam, ő pedig közölte, hogy nem találkozik velem, mert azt hinném, hogy csak azért mondott igent, mert megnyertem a Farm VIP-et. Egyébként úgy tűnik, hogy most jó úton haladok egy lánnyal. Egyelőre találkozgatunk és majd meglátjuk hová jutunk...” - fogalmazott titokzatosan Fehér Holló.

Ez is érdekelhet

origo.hu

A világ leghíresebb halottkéme leleplezte Michael Jackson gyilkosait

origo.hu

Ez eddig Oroszország legfélelmetesebb fenyegetése

borsonline.hu

Brutális átváltozás! Rá sem lehet ismerni Kucsera Gáborra

ripost.hu

Műveltségi kvíz: hány irodalmi kérdésre tudod a helyes választ?

origo.hu

Így néz ki Kucsera Gábor Tápai Szabinával való szakítása után

mindmegette.hu

Soha nem volt még ilyen finom a rántott hús: próbáld ki ezt a trükköt!

mindmegette.hu

FINOM, PORHANYÓS APRÓSÜTEMÉNY: ÍGY KÉSZÜL AZ ÖKÖRSZEM(x)

mindmegette.hu

Játssz és Nyerj! Húsvéti finomságokkal és sütésre kész hírességekkel érkezik az Ide süss! legújabb évada(x)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Ördög Nóri: A gyerekeim nélkül nem lennék az Ázsia Expressz háziasszonya

SZTÁRDZSÚSZ

"Mi ép bőrrel megúsztuk..." - veszélyes helyzetbe került az autópályán Bódi Csabi

SZTÁRDZSÚSZ

Kiderült: Ezt vette a nyereményéből Kökény Dani

SZTÁRDZSÚSZ

Kiút a magánéleti válságból: kiderült, mibe menekül Kucsera Gábor

SZTÁRDZSÚSZ

Megszenvedi a terhességet Békefi Viki, elárulta, hogy van most

SZTÁRDZSÚSZ

MC Hawer átverte a rajongóit, de most tiszta vizet öntött a pohárba

SZTÁRDZSÚSZ

Folytatódik Zámbó Krisztián és Zsuzska szerelmi története? Mintha ismét kibékültek volna