9 hónapja

Király Linda: Úgy éreztem, hogy a hölgy tényleg nekem jön

Szürreális élményben volt része Király Lindának a közértben! Az énekesnőnek meg kellett harcolnia egy fej lila káposztáért.

Csupán néhány óra van hátra karácsonyig, de sokan még az utolsó pillanatokban is a boltokat járják, hogy mindent beszerezzenek az ünnepi menühöz, vagy éppen a fa alá. Bár Király Linda mindig igyekszik még a nagy roham előtt mindent megvásárolni, egyetlen összetevő még hiányzott, mégpedig a lila káposzta. Nagy örömére az egyik közértben talált is egyet, az utolsó darabot. Linda már indult volna a kasszához, amikor váratlanul odalépett hozzá egy hölgy, és megpróbálta kivenni a kezéből a zöldséget. Az énekesnő eleinte sokkot kapott, aztán persze jót nevetett a történteken.

Lindáé maradt a lila káposzta (Fotó: Instagram)

„Teljes őrület van most karácsony környékén. Megmondom őszintén, ilyet én még nem tapasztaltam itthon. Igaz, hogy már a második bolt volt, ahol kerestem lila káposztát, szóval tényleg elfogyott mindenhol. Nagyon megörültem, amikor találtam egyet, ráadásul az utolsó darab volt. Rögtön fel is vettem a pultból, fogtam a kezemben. Majd odajött hozzám egy hölgy és konkrétan megpróbálta kiszedni a kezemből. Mondtam neki kedvesen, hogy ne haragudjon, de már a kezemben van, és szeretném megvenni. Mire közölte, hogy de neki is kell. Én meg válaszoltam, hogy nekem is. Hát mit mondjak erre? Szürreális volt. Először sokkot kaptam, de aztán nagyon jól szórakoztam az egészen, és én nyertem” – elevenítette fel újra a történteket a Borsnak Linda, aki nevetve hozzátette, hogy kicsit újra Amerikában érezte magát, ahol az emberek képesek még összeverekedni is, hogy megkaparintsanak egy-egy áhított tárgyat.

„Esküszöm, úgy éreztem magam, mintha újra Bronx-ban lennék: összefogom a hajam, kiveszem a fülbevalót, mert ez a hölgy verekedni akar a lila káposztáért. Amerikában karácsony után óriási leértékelések vannak, és ott az emberek konkrétan verekednek a cuccokért. Magyarországon ilyet én még nem tapasztaltam, de most kb. így éreztem magam, hogy a hölgy tényleg mindjárt nekem jön. Kint egyébként volt már ilyenben részem, de nem én vagyok az, aki próbálkozik és aki verekszik. De tapasztaltam, láttam már ilyet, amikor teljes őrület van. Csak itthon ezt nagyon furcsa volt átélni” – mesélte Linda.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!