9 hónapja

Berki Mazsi nyilvánosan kért bocsánatot Hódi Pamelától

Úgy tűnik, Berki Krisztián feleségében sok minden megváltozott a kislánya, Emma születése óta. Most nyilvánosan bocsánatot kért az izomceleb exétől, Hódi Pamelától.

Hódi Pamela és Berki Mazsi között eléggé elmérgesedett a viszony, a férje, Krisztián és exe közös gyereke, Nati nevelése miatt.

Amíg Pamela nagyon ritkán tesz csak ki fotót a gyermekeiről az internetre, és igyekszik őket óvni a nyilvánosság elől, addig Mazsi rendszeresen Pamela lányával közös képeket posztolt. Sőt, egyszer még úgy hivatkozott magára, mint „bónusz anyukára”. Pamela mindezt nem hagyta szó nélkül, keményen nekiment Mazsinak. A viszonyt az sem tette felhőtlenebbé, hogy Berki és Pamela pereskedtek gyermekelhelyezési ügyben, ami egyébként csak a napokban ért véget. Úgy tűnhetett, a viszály talán örökre megmarad a két család között. Ám Mazsi most olyat tett, amire senki sem számított: nyilvánosan bocsánatot kért Pamelától a viselkedése miatt.

Mazsi bocsánatot kért Pamelától a múltban történtek miatt
Fotó: Instagram

„Teljesen másképp gondolkodom már nagyon sok mindenről. Úgy gondolom, nagyon-nagyon sok mindenben hibáztam egyébként a múltban, nagyon sok mindent másképp csinálnék. Vannak emberek, akiket megbántottam, és ezt, hiába én nem szándékosan szerettem volna, sajnos teljesen úgy mutatott kifelé, és teljesen átértékelődtem, mióta megszületett a kislányom” – mondta Mazsi bűnbánóan az Instagramon 24 órán keresztül elérhető sztorijában.

Mivel Mazsi nem mondott nevet a videóban, az egyik kommentelő megkérdezte, vajon Pamelára gondolt-e, tőle kér-e bocsánatot?

„A sztoridban Pamelára gondoltál? Tőle kérsz bocsánatot? Ha igen, akkor nagy tisztelet érte, a türelem meg biztos közted es Krisztián közötti jelenlegi viszonyra értendő” – fogalmazott a követő, akinek nem kellett sokáig várnia a válaszra:

„Igen. Nagyon sok gondolat van ezzel kapcsolatban a fejemben, de röviden, tömören kifejtettem. Sokan név és pontos információk nélkül is értik, kire és mire gondolok és ennek örülök” – írta Mazsi.

(via Blikk)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!