Létrehozva: 2021.11.19.

Kiderült, miért kellett sürgősen albérletbe költöznie Ganxsta Zolee-nak

Fontos kéréssel fordult ismerőseihez az interneten Ganxsta Zolee. A rapper albérletet keresett! De miért akart egy lakásba költözni, amikor van egy saját háza?

Mi történhetett? Mi lett a csúcshegyi házával? Utcára került Ganxsta Zolee? Csak néhány kérdés, ami felmerült a rapper rajongóiban, miután elolvasták a kedvencük internetes segítségkérését. Zana Zoltán ugyanis szerdán este komoly kéréssel fordult ismerőseihez, barátaihoz és a követőihez is. A Facebook-oldalán írta meg, hogy sürgősen ideiglenes albérletet keres a lányával és imádott négylábújával - szúrta ki a Bors.

„Hölgyek, urak, Döggerek és Kartelisták. Egy szokatlanul komoly kéréssel fordulok hozzátok! Az a nagy helyzet, hogy ideiglenes albérletet keresünk a lányommal és a drága kiskutyánkkal, méghozzá a lehető leggyorsabban! Az ideális pecó bútorozott, Budapest 3. kerületében, Ürömön vagy Pilisborosjenőn található, és kertkapcsolattal is rendelkezik” – írta meg Ganxsta, aki e-mailben várja az ajánlatokat, és azt ígérte, személyesen keresi fel azokat, akik számukra megfelelő ingatlant küldenek.

Mi lett a csúcshegyi házával?

Zolee egy saját, kertes csúcshegyi házban élt. Nem csoda, hogy sokan értetlenül állnak a tény előtt, hogy albérletet keres. „Mi van a házzal?” – érdeklődött az egyik haverja, de választ azóta sem kapott rá.

„Ki tudja, mi a f*sz lesz 1 vagy 2 hónap múlva”?

Nos, a jelek szerint nincs könnyű helyzetben a rapper, aki néhány hete szintén a közösségi oldalán írta meg, hogy komolyan aggódik a jövő miatt.

”Kimaradt két koncertidény, úgyhogy hatalmas elánnal vágtunk neki az őszi klubozásnak. Tudjuk jól, hogy országos szinten sokkal kevesebben járnak most klubkoncertekre a retkes vírus miatt, és ahogy látjuk, megint nem javul a helyzet, ki tudja, mi a f*sz lesz 1 vagy 2 hónap múlva” – írta.

Amikor berobbant a koronavírus, a zenekara rengeteg fellépéstől és pénztől esett el. A megélhetésük biztosításához létrehoztak egy zárt csoportot a Facebookon, ahová a körülbelül 2500 forintos beugró kifizetése után exkluzív tartalmak várták a leghűségesebb rajongóikat.

„A nyakamba vettem olyan terheket, amiket nem kellett volna”

Ganxsta több mint tíz évvel ezelőtt 40 millió forintos devizahitelt vett fel. Még 2011-ben beszélt a arról, hogy eléggé kedvezőtlenné vált svájci frank alapú hitele, és hogy törleszteni tudja, olyan felkérésekre is rá kellett bólintania, amit más körülmények között biztosan visszautasított volna. Ezért láthatjuk rendszeresen mindenféle tévéműsorban, amik a legkevésbé sem illenek bele a rosszfiú imázsába. Az önéletrajzi könyvében pedig elárulta, hogy a Kartel után járó jogdíjaknál valamit elbaltázott, ezért onnan csak filléreket kap. Illetve azt is sokat hangoztatta korábban, hogy karrierje első évtizedeiben több lakás és autó árát elbulizta. Ezek az összegek viszont nagyon jól jönnének a törlesztésnél… A hiteltartozás legnagyobb kárvallottja mégsem ő, hanem az édesapja volt, akinek a lakására volt terhelve az összeg, és végül el is vesztette az ingatlanját.

”Szükséges velejárója annak, hogy eltartsam a családom. Megmondom őszintén, hogy a nyakamba vettem olyan terheket, amilyeneket nem kellett volna, és itt most nem a feleségemre és a gyerekemre gondoltam, hanem a svájci frank alapú kölcsönre például. Olyan dolgokat is be kell vállalnom, amiket nem feltétlenül tartok szerencsésnek, de sajnos szükséges” – nyilatkozta 10 éve a rapper.

Bár az érdeklődő barátoknak és rajongóknak nem válaszolt a kommentekre, kiderült, hogy eladta a hitelekkel terhelt házát.

„Rögtön küldtek egy csomó lakást, úgyhogy megoldódott a kérdés. Csak átmenetileg kerestem, mert eladtam a házamat, de nem nagyon kerestem másikat. Kicsit elhúztam a dolgot, mert vasárnap már költöznöm is kell” – nyilatkozta a Blikknek Döglégy.

„Új házat veszek, de még nem találtam meg az igazit. Amihez ragaszkodom, hogy a harmadik kerületben legyen” – tette hozzá Zolee

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ukrajna halálos fegyvert vetett be, kitörhet a világháború

origo.hu

Bejelentést tettek a NATO határán lévő gyilkos atomfegyverekről

borsonline.hu

"Miért nem jött vissza játszani?" - elkékült és holtan esett össze a 10 éves, mosolygós kisfiú

hirtv.hu

Kiderült, ki írta az elhíresült adatvédelmi nyilatkozatot

ripost.hu

Nincs visszaút, 4 csillagjegy életet forgatja fel gyökeresen a telihold!

mandiner.hu

Már a tengerentúlon is aggódnak a románokért

origo.hu

Putyin rettegett szövetségese megdöbbentő üzenetet küldött

astronet.hu

Heti szerelmi horoszkóp 2024. április 20-26.: Nehézségeket jeleznek a bolygók

ripost.hu

Erre vártak a magyar autósok: Jelentős árcsökkenés jön a benzinkutakon, ekkor érdemes tankolni

ripost.hu

Áll a bál az X-Faktor körül, még saját mentora is a műsort szapulta

ripost.hu

Válassz egy holdat és kiderül, mi a legnagyobb titkod

ripost.hu

Kőkemény helyesírási teszt: ha ezt hibátlanul kitöltöd, az emberek 1 százalékához tartozol

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Tóth Andi kiakasztotta a rajongóit: Akkor a pénz mégis jó belőle?

SZTÁRDZSÚSZ

„Anyukámmal sem használnék egy fürdőszobát” – A Kőgazdag Fiatalok sztárjával nehéz együtt élni

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

Keményen beleállt a híradósokba Németh Kristóf

SZTÁRDZSÚSZ

Házasság első látásra: Petra és András újra együtt!

SZTÁRDZSÚSZ

Rubint Rella meglepő titkokat árult el: így élnek Lengyelországban