9 hónapja

Tényleg nagy lehet a baj: Hová tűnt Damu Roland?

A színész köddé vált a legnagyobb közösségi oldalon, miután néhány hete Jakupcsek Gabriella műsorában bejelentette: sokkal nagyobb a baj az egészségével, mint azt bárki is gondolta volna.

Néhány hete Damu Roland Facebook-profilja még tele volt aggodalmat keltő, ugyanakkor érzelmes bejegyzésekkel.

Fotó: TV2

A színész több videóban is elmondta, hogy ledöntötte a lábáról egy igen komoly betegség, tüdőgyulladással, kétoldali mellhártyagyulladással, valamint gégegyulladással küzdött. A kínzó tünetek miatt dolgozni se tudott, egész nap az ágyat nyomta, ezért már a megélhetése is veszélybe került.

Ezért többször is összefogást kért támogatóitól: magyarán pénz kért, utalást várt a megadott számlaszámra.

Nem sokkal később (amikor már meggyógyult), Damu Jakupcsek Gabriella vendége volt a Jakupcsek Night-ban. Ott elmondta, sokkal nagyobb a baj az egészségével, mint azt bárki is gondolta volna.

„Megbetegedtem. Ez nem vicc! Nem vicc! És sokkal nagyobb a baj, mint gondolnád, de arról meg nem fogok beszélni. Sem neked, sem senkinek. Sokkal nagyobb a baj” – hangzott akkor Roland baljós megfogalmazása.

Hogy azóta mi történhetett a színésszel, azt senki sem tudja. Az viszont tény, hogy Roland összes bejegyzése eltűnt a Facebookról – idén nyárig visszamneőleg. Reméljük, azért, mert minden problémája megoldódott!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!