12 hónapja

Tetkóikkal is üzennek a sztárok: mutatjuk a legfurább mintákat

A sztárvilágban nem meglepő, hogy valaki bevállal pár meredekebb tetkót. Furcsa mini oroszlán, a barátnő egyik képe vagy egy ronda gyerekrajzszerű minitigris?

Szerző Metropol

A sztárvilágban nem meglepő, hogy valaki bevállal pár meredekebb tetkót. Furcsa mini oroszlán, a barátnő egyik képe vagy egy ronda gyerekrajzszerű minitigris? Nem gondolnánk, de még ezek a csodák is felfedezhetőek egy-egy sztáron. Most a Metropol szedett össze néhány különlegességet.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

Cara Delevingne

A világ egyik legismertebb modellje igazán vagány nő, de a munkája miatt nincs sok lehetősége arra, hogy széttetoválja magát. A testét tehát nem borítja sok minden, de azért egy fura tetkót ő is bevállalt. Az ujjára csináltatott egy oroszlánfejet, ami azért is bevállalós, hiszen ritka, hogy ilyen kidolgozott mintát ilyen kis helyre helyezzenek fel. Az ujjtetkók többsége mindössze felirat vagy kis vonalak.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Cara Delevingne (@caradelevingne) által megosztott bejegyzés

Miley Cyrus

Miley Cyrus, bár egy Disney-sorozatban kezdett és az ártatlan kislányok kedvence volt, végül az egyik legbotrányosabb énekesnővé nőtte ki magát. A sztár magamutogatása és szókimondó stílusa miatt gyakran került a címlapokra, így tőle már kevés dolgon lepődik meg az ember, de még így is sikerült egy elsőre meghökkentő tetkóval díszítenie a testét. A szája belsejébe tetováltatott egy gyerekrajzra hasonlító tigris fejet.

 

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Miley Cyrus (@mileycyrus) által megosztott bejegyzés

Ryan Gosling

Ryan Gosling is mutatott már egy-két bizarr testdíszítést, amiket egyébként sok esetben maga tervez meg. Itt persze sokaknak eszébe juthat a jogos kérdés, mégis miért tervez valaki magának direkt ronda tetoválásokat, de szerencsére Ryan ezt egy korábbi interjújában elárulta.

„Szeretem, amikor bénán néznek ki, viszont senki nem csinál rossz tetkókat, így csináltam én magamnak.”

 

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Ryan Gosling (@ryangoslinguk) által megosztott bejegyzés

Istenes Bence

Magyarország egyik ismertebb műsorvezetője az évek alatt szépen kivarratta magát, aminek az eredményeként lett egy-két igazán különleges darab a testén. Az egyik ilyen egy óra a csuklóján, aminek van ugyan jelentése, mégis elég fura hatást kelt.

„Az órán látható szám az én születési időpontom. Semmi misztikus oka nincs, hogy ezt magamra tetováltattam, egyszerűen csak tetszett ez az óra, amibe pedig nyilvánvalóan egy időpontot is bele kellett tetoválni, én meg arra gondoltam, hogy akkor ez az én születési időpontom legyen.”

 

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Istenes Bence (@benistenes) által megosztott bejegyzés

Géczi Bea

Fecsó barátnője is meredek tetoválással igyekezett bebizonyítani, szerelmét és azt, hogy a párja mennyire fontos neki. Bea a könyékhajlatába vésette be Fecsó nevét, pedig nem régóta vannak együtt, és már egyszer szakítottak is.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

@bea0827 által megosztott bejegyzés

Krausz Gábor

Talán az egyik legbevállalósabb magyar tetoválás szintén egy szerelmespárhoz köthető, méghozzá Tóth Gabihoz és Krausz Gáborhoz. Az ő esetükben Gábor bizonyította szerelmét egy Gabiról készült tetkóval. Szó szerint, hiszen ő nem csak a szerelme nevét varratta magára, hanem konkrétan egy Gabiról készült dögös fotó másolatát.

 

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

G à b o r K r a u s z (@gabor.krausz) által megosztott bejegyzés

Ez és sok más érdekesség olvasható a Metropol ingyenes mai számában, keresd a kihelyezett standokon, Budapest forgalmas csomópontjain és bevásárlóközpontjaiban!

Szerző Metropol

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!