Elkezdődött a tanév: Így indultak iskolába a celebek gyerekei

Ismét eljött a nap, a szülők büszkén, párás szemmel útnak engedték a gyermekeiket suliba.

Itt van az ősz és a mai nappal elkezdődött a tanév is. Vannak gyerkőcök, akik ma mennek először iskolába.

Szülinapot ünneplek Dóráék
Fotó: TV2

De nem csak a gyerekek, a szülők is nagy dolognak élik meg az iskolakezdést. Hazánk hírességei sem kivételek ez alól, ők is sorra osztják meg ezzel kapcsolatos érzéseiket az interneten.

Szinetár Dóra még legalább 15 évig viszi suliba kisebbik gyermekét

A színésznő egyik gyermekével kijárta már az általánost, de a kisebbik még csak óvodás. „Számolgatom, mióta is van, hogy szeptember elsejétől nem magam miatt húzok órát. Pont 18 éve, vagyis ma lettem nagykorú, mint 'iskolásgyerekes-anyuka'. Ha belegondolok, hogy Benji érettségijéig még 15 év van hátra... végül is a felén már túl vagyok...” – írta posztja alá a színésznő.

 

Ágica kisfia boldogan indult a suliba

Fotó: Instagram

Szögeczki Ági kisfia már másodikos, de édesanyja mindig meghatódik, ha arra gondol, milyen gyorsan telik az idő. „Helló 2. osztály, helló szeptember! Drága jó Istenem, köszönöm, hogy épségben, egészségben, boldogan indult útjára az én drága kisfiam! Kérlek óvd, vigyázd őt és minden gyerkőcöt, kicsit és nagyot egyaránt. Boldog sulis éveket kívánok mindenkinek, a szülőknek pedig kitartást és türelmet” – írta Ágica.

A bejegyzését ide kattintva nézheted meg.

Fésűs Nelly elérzékenyült kislánya láttán

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Fésűs Nelly (@nellyfesus) által megosztott bejegyzés

A színésznő nagyobbik lányával már eleget járt iskolába, de arra nem volt felkészülve, hogy a kisebbik is ilyen hamar beül a padba. „Ez a nap is elérkezett! Iskolás lett, hogy repül az idő” – mélázott el Nelly.

Stohl András megpuszilgatta kisfiát, mielőtt útnak indította

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Stohl András (@stohlandras) által megosztott bejegyzés

A színész büszkén jelentette be Instagram-oldalán, hogy Bandi fia is sulis lett. „Hát ez a nap is eljött, Bandika ma kezdi az iskolában az első osztályt! Most már elmondható, hogy a legkisebb gyermekem is iskolás, nagy büszkeség ez nekünk” – áradozott Stohl.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!