Ki sem lát a munkából a Bódi Guszti és a felesége

Bódi Guszti és családja naptára kis túlzással teljesen be van táblázva, a közönség egyszerűen imádja őket, ezért van, hogy különleges ajándékokkal lepik meg kedvenceiket.

Rettenetesen örül Bódi Guszti és a családja, hogy a hosszú kényszerpihenő után ismét színpadra állhatnak, hiszen újra együtt bulizhatnak a közönségükkel. Sokszor még meg is lepődnek azon, mennyi szeretet kapnak egy-egy fellépésükön, arról nem is beszélve, hogy vannak, akik ajándékot is visznek a házaspárnak.

Dinnyét kaptak

„Nagyon sokan jönnek oda közös fotóra vagy ölelésre a koncertek után, arról nem is beszélve, hogy mikor beindultak újra a bulik, voltak, akik örömükben sírtak is. Az is előfordult már, hogy ajándékot hoztak. Margó legutóbb egy közel 15 kilós görögdinnyét kapott, amit természetesen haza is vittünk” – mesélte Guszti a Metropolnak.

Bódi Margó és Bódi Guszti folyamatosan dolgoznak
Fotó: Czerkl Gábor / Bors

Fontos a szeretet

A sztárok örülnek, hogy a vírushelyzet javulása lehetővé tette, hogy újra fellépjenek, ugyanis egy művész életében a legrosszabb, ha közönség nélkül marad.

„Mérhetetlen szeretetet kapunk minden egyes koncertünkön a közönségünktől. Elképesztő, hogy mennyire tudnak nekünk örülni, szinte hihetetlen. Ez nekünk is hatalmas boldogság, hiszen azt jelenti, hogy még szükség van ránk. Imádjuk őket és hálásak vagyunk az Istennek, hogy egészségben állhatunk színpadra” – árulta el Guszti, aki azt is elárulta, hogy a hosszú kényszerpihenő után még lelkesebbek lettek a rajongók.

Nem pihennek

A Bódi családnak szinte teljesen betelt már a naptára, rengeteg koncertre hivatalosak az évben, s remélik meg is lesz erre a lehetőségük és nem szól közbe a negyedik hullám.

„Most a munkára koncentrálunk. Szerencsésnek mondhatom magunkat, mert rengeteg koncertünk, fellépésünk van lekötve, mi pedig örömmel megyünk és szórakoztatjuk a közönséget. Közben pedig készülnek az új dalok és a videóklipek is. Ha pedig Isten is úgy akarja, akkor decemberben elmegyünk majd pihenni: 14 éve járunk Thaiföldre, tavaly ez kimaradt a vírus miatt, remélem idén bepótolhatjuk” – tette hozzá.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!