Előkerült a térfigyelő felvétele: Győzike hazudik vagy a közteresek?

Nem csitulnak a kedélyek Gáspár Győző és a harmadik kerületi közterület-felügyelet háza táján.

Gáspár Győző szerint vérig sértették és inzultálták őt a harmadik kerületi közteresek, amikor ő rossz helyen parkolt. A jogi osztály vezetője szerint ennek éppen az ellenkezője történt, és a showman volt az, aki hangosan zavarta az intézkedést. A Tények Plusz most megszerezte a térfigyelő felvételét is.

„Elénk álltak, mint a bűnözők elé, és nem engedtek tovább minket. Elkérték az iratokat, meg mindent. De ez nem is gond, vétkeztünk, rossz helyen álltunk meg, de ez maximum kettő perc volt” – magyarázta a Tények Plusznak Győzike, aki szerint az egyik közteres rasszista jelzőkkel illette őt, ezután viszont már ő sem tudta fékezni az indulatait.

Győzike szerint vérig sértették a harmadik kerületi közteresek (Fotó: TV2)

„Lecigányoznak a szememben? Engem még nem ért ilyen a pályafutásom alatt” – tette hozzá.

Dr. Géczi Viktória, a 3. kerületi közterület-felügyelet jogi osztályvezetője azt mondta, hogy a kollégái másképpen emlékeznek a kínos incidensre.

„A kollégák szerint Győző volt az, aki hangosan beszélt velük, inzultálta őket, zavarta az intézkedést. Állításuk szerint a csárdából is kiszóltak, hogy fejezze be a hangoskodást, és a felesége is csitítgatta” – fogalmazott az osztályvezető, aki hozzátette, hogy mindenkit meghallgattak, előkerült a térfigyelő felvétele is, és a vizsgálat szerint a közteresek nem hibáztak.

Most ti is megnézhetitek a kamera felvételét: szerintetek Győzike hazudik vagy a közteresek?

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!