Kifecsegte Berki Krisztián: Ezt kéri tőle Hódi Pamela a bíróságon

Berki Krisztián élő adásban mondta el, hogy mit kér tőle a volt párja. Hódi Pamela ugyanis újra gyermekelhelyezési pert indított.

Mint ismeretes, Hódi Pamela újra bíróság elé citálta első gyermeke apját, Berki Krisztiánt, és gyermekelhelyezési pert indított, ugyanis a most már kétgyermekes édesanya szeretné gyakorolni a teljes jogokat lányuk, Nati felett. Az izomceleb most frissen nyilatkozott az üggyel kapcsolatban.

Közös lányuk elhelyezésén hadakozik Pamela és Berki (Fotó: TV2)

„Mindig megvizsgálom, hogy mi lehet az oka, hogy valaki ilyet lép. A gyermekelhelyezés kapcsán két fontos tényező van: az egyik a közös szülői felügyelet, hogy hozzá teljesen átkerülhessen. Ennek szerintem semmi jelentősége nincs, én szívesen át is adom. Hiszen, ha valakik szétmennek, a fontos kérdésekben azután is közösen kell tudni meghozni a döntéseket. Ami picit belerondít, hogy én Natit 60-40 százalékban látom, vagyis 50-50 volt az elmúlt 1 évben, de ő csak azt szeretné, hogy két hetente két napot lássam. Ez se Nati se az én életembe nem fér bele. Én nem gyermektartást fizető apuka szeretnék lenni, hanem jelen szeretnék lenni az életében. Ez szerintem sokkal fontosabb mindennél” – fogalmazott.

„Hol csúszott ez ennyire el? A Pamelával való viszonyod?” – kérdezték rögtön a Mokka műsorvezetői Krisztiántól.

„Nem tudom, nem szoktam ezzel foglalkozni. Akinek nem volt édesapja, mint szegény Nati édesanyjának, teljesen másként látja a férfi-kislány viszonyt. Lehet jól, lehet rosszul, én nem kívánom ezt megítélni” – tette hozzá.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!