Létrehozva: 2021.07.19.

A koronavírus miatt nem lett szappanoperasztár Tóth Andi partnere

Tóth Andi lett a szerencsés, aki Gabriela Spanictól átveheti a stafétát, vagyis a Dancing with the Stars legtapasztaltabb mesterétől tanulhatja meg a tánc fortélyait.

Az, hogy Andrei Mangra idén is részt vesz a TV2 szupershow-jában, csak a véletlennek, vagyis inkább a világjárványnak „köszönhető”. A Dancing with the Stars táncosáról és világsztár partneréről számos pletyka keringett a műsor és persze Gabriela Spanic rajongói körében az első széria alatt. Sokan szerették volna, ha a sármos fiú és a venezuelai színésznő között több is alakul munkakapcsolatnál és barátságnál. A fiatal táncos a Borsnak mesélte el, mi is történt valójában és arról is beszélt, miért utazott el két hónapra Mexikóba az első évad után.

Fotó: Máté Krisztián / Ripost

„Szoros maradt a kapcsolatunk Gabrielaval, bár tagadhatatlan, hogy a köztünk lévő fizikális távolság kicsit megnehezíti a kommunikációt. Már csak azért is, mert elég komoly az időeltolódás Magyarország és Mexikó között. Hetente egyszer biztosan beszélünk telefonon vagy interneten keresztül. Ő most egy szappanoperát forgat, ami sok elfoglaltságot jelent. Mindezek ellenére azt hiszem örök barátságot kötöttünk, sőt az is benne van a pakliban, hogy idővel újra együtt fogunk dolgozni, bár ez leginkább az ő álma” - kezdte a Dancing with the Stars második évadának sajtótájékoztatóján Andrei Mangra, aki most először beszélt arról is, hogy miért is utazott Mexikóba a színésznővel, közvetlenül a döntő után.

Fotó: TV2

„A nézők és a sajtó imádta azt a sztorit, hogy Gaby és köztem valami szerelemféle szövődött, mi pedig, ha rákérdeztek, cáfoltuk ugyan, de láttuk, hogy nem igazán hisznek nekünk, így engedtük, hadd terjedjenek ezek a pletykák. Erre rátett egy lapáttal, amikor a műsor után én két hónapra Mexikóba utaztam Gaby-val. Eredetileg egyébként fél év lett volna belőle, mivel a fejébe vette, hogy belőlem szappanoperasztárt farag és ehhez annál a cégnél végeztem volna el a színitanodát, ahol ő most is dolgozik. Sajnos a koronavírus miatt végül nem indult el a képzés, de nem kizárt, hogy ha vége ennek az őrületnek, belevágok. Ő ugyan jobban szeretné, mint én, de ki tudja, talán igaza van, és van tehetségem ehhez a különleges műfajhoz...” - mesélte nevetve a fiatal táncos, aki a TV2 sikerműsorának második évadában Tóth Andiból igyekszik profi táncost faragni. Andrei úgy látja, hogy erre minden esélye meg is van, bár sejti, hogy Gaby után egy újabb kemény menet vár rá.

Fotó: Máté Krisztián / Ripost

„Andi temperamentumban nagyon hasonlít Gabyra, vagyis idén sem lesz könnyű dolgom. Lobbanékony lány, de ez a lobbanékonyság hasznos is lehet, ha tudjuk irányítani és koncentrálni. Rengeteg energiája van és nagyon alázatos, egyszóval eddig nagyon pozitívak a tapasztalataim. Az persze biztos, hogy lesznek nehéz pillanataink, hiszen elég kemény tanár vagyok és magasra teszem a lécet. Ez lesz az ötödik Dancing with the Stars, amiben dolgozom és eddig négyszer döntőztem és lejjebb nem adom, az tuti!„ - nyilatkozta a Borsnak a táncos, aki mindent megtesz majd annak érdekében, hogy Andiból kihozza a maximumot.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Nagy fájdalmai voltak, megműtötték Balázs Klárit

origo.hu

Magyar Péter ámokfutása börtönben érhet véget

life.hu

Az igazi répatorta titka: ez a recept még a Nyuszikának is ízlene

vg.hu

Brutális baleset Baltimore-ban: több kilométeres híd omlott össze – videó

ripost.hu

4 csillagjegy, akiknek óriási fordulatot ígér a húsvéti hosszú hétvége

mandiner.hu

Ezzel a fotóval mondatná le Orbán Viktort Pankotai Lili (FOTÓ)

origo.hu

Németország döbbenetes háborús bejelentése, minden megváltozik

lakaskultura.hu

Keleti inspiráció Tatabányán: sötét, zegzugos lakásból modern, légies otthon

ripost.hu

Nem akárkivel fotózták le Szoboszlait a budapesti éjszakában

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Modellkarrierrel kacérkodik Hernádi Judit lánya

ripost.hu

Váratlan fordulat: Harry ülhet a trónra a nagybeteg Katalin miatt

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Gusztustalan támadás érte Molnár Anikót: „Ezek az emberek egy fillért sem érnek”

SZTÁRDZSÚSZ

Michael Jacksonként térhet vissza Berki Krisztián

SZTÁRDZSÚSZ

Sorsfordító nap: megváltozott Polgár Árpád élete a balesete után

SZTÁRDZSÚSZ

Lemondott a luxusról Kulcsár Edina és G.w.M, ez lehet a következő autójuk

SZTÁRDZSÚSZ

Szarvas Andi követői elárulták: a pikáns tartalmakra kíváncsiak

SZTÁRDZSÚSZ

Ezt nem gondolnád: Takács Zsuzska ezt teszi Zámbó Krisztián távolléte alatt

SZTÁRDZSÚSZ

Meglopták Szigligeti Ivettet, a rajongóitól kért segítséget

SZTÁRDZSÚSZ

Kőgazdag Szandi: Papaszita ne pazarolja rám az idejét