Drámai végjáték: Így szurkoltak a hírességek a magyar válogatottnak

Bár a portugálok végül 3 góllal megverték a magyar csapatot, nagyon sokáig úgy tűnt, bízhatunk a döntetlenben.

Óriási küzdelemben nagyon közel volt a pontszerzéshez a magyar válogatott kedd este Portugália ellen a labdarúgó Európa-bajnokság F-csoportjának nyitó mérkőzésén a Puskás Arénában.

Fotó: Facebook

A 84. perc elején még 0–0-ra állt a több mint 67 ezer néző előtt lejátszott mérkőzés, a végén azonban háromszor is betaláltak Cristiano Ronaldóék. Erre mondják, hogy biztató kezdés után drámai végjáték.

A nemzeti tizenegynek rengeteg magyar híresség szurkolt, akár a Puskás Arénából, akár otthonról.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Shane Tusup (@shanetusup) által megosztott bejegyzés

Metzker Viki ugyan nem volt a helyszínen, mégis sokak figyelmét magára vonta.

Az Operettszínház sztárja, Kocsis Dénes még nemzeti színű parókát is húzott.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Dénes Kocsis (@kocsisdini) által megosztott bejegyzés

Hevesi Tamás épp Mallorcán vakációzik a feleségével, de természetesen így sem hagyta ki a magyar-portugált. Az énekes fociedzőként is dolgozik, tavaly ő lett a Gödöllő vezetőedzője, így evidensnek tűnt, hogy megkérdezzük: ő hogyan értékelte a mérkőzést és a válogatott teljesítményét!

„Épp Mallorcán nyaralok, de persze így is láttam a meccset. Sőt, be is öltöztem nemzeti színekbe, ami miatt a szigeten meglehetősen furcsán néztek rám, nem ismerték a magyar mezt. A meccs első félideje őszintén szólva nem tetszett, persze a magyar fiúk küzdöttek, csúsztak-másztak, de ez nem az a fajta foci volt, amit az ember szívesen néz. A második félidőben már érzékeltem némi javulást, de természetesen a portugáloknak teljesen mások a kvalitásaik, ami meg is mutatkozott. Mi egy kicsit mertünk jobban játszani, az pedig normális, hogy kontrára voltunk berendezkedve. Nagyon keveset volt tudatosan nálunk a labda, de ismétlem, nem lehet összehasonlítani a két válogatottat. Nem értek azzal egyet, hogy majdnem összejött nekünk a döntetlen, de persze le a kalappal a magyar válogatott előtt” – fejtette ki a véleményét a Ripost-nak Hevesi Tamás.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!