Létrehozva: 2021.06.19.

„Én vágtam el a köldökzsinórt„ – Dobrády Ákos elárulta, hogy érzi magát a kisfia

Bár közel két hét telt el azóta, hogy Dobrády Ákos apa lett, a zenész még most is meghatódik, ha visszagondol arra a pillanatra, amikor először a kezébe fogta kisfiát, Bendét.

„Sok szép élményben volt már részem, de a tegnapi csodát nem lehet szavakba önteni, ezt valóban át kell élni” – osztotta meg az örömét a rajongóival Dobrády Ákos, egy nappal azután, hogy megszületett a kisfia. Bár a TNT frontembere nem szívesen beszél a magánéletéről, Ákos a Borssal kivételt tett és mesélt arról, hogyan zajlott kisfia, Bende Mór születése.

Fotó: Bors

„Apás szülés volt, így az első pillanattól kezdve ott voltam a párom mellett. Nem akartam semmiről sem lemaradni„ – kezdte Ákos. „Sokan mondták korábban, hogy csoda egy ilyen esemény és most már bátran mondhatom, hogy ez valóban így van! Amikor a kezemben tartottam a kisfiamat, azt az érzést egyszerűen lehetetlen szavakba önteni. Fantasztikus, hihetetlen élmény volt!” – mesélte boldogan a zenész, aki örül annak, hogy maga segíthette kedvesét a szülőszobában.

„Természetes szülés volt, a végén pedig én vágtam el a köldökzsinórt„ – tette hozzá Ákos, aki lassan már két hete élesben is gyakorolhatja, milyen apukának lenni.

Fotó: Bors

„Nikit és Bendét három nap után haza is engedték a kórházból. Talán az első egy-két napban volt a kisfiam egy kicsit nyűgösebb, de azóta sokkal gördü­lékenyebben mennek a dolgok, mint azt gondoltuk. Van, hogy fáj egy picit a hasa, de összes­ségében nagyon nyugodt baba. A kórházban elmondták nekünk, hogy az első pár hétben csak az evés és az alvás tölti ki a napjait, és valóban eddig csak ez történt.”

Fotó: Bors

Niki és Ákos ez idő alatt szinte ki sem mozdult otthonról. Most minden erejükkel azon vannak, hogy megtanulják a szülői feladatokat. Dobrády Ákos kisfia érkezésével alighanem a zenész legnagyobb álma vált valóra, hiszen korábban úgy nyilatkozott, hogy így 45 évesen már a családalapítás számára az elsődleges. És bár az újdonsült szülők most kevesebbet alszanak a megszokottnál, nem tettek le arról, hogy egyszer tovább bővüljön a család.

„Sokan mondták korábban, hogy csoda egy ilyen esemény és most már bátran mondhatom, hogy ez valóban így van! Amikor a kezemben tartottam a kisfiamat, azt az érzést egyszerűen lehetetlen szavakba önteni. Fantasztikus, hihetetlen élmény volt” – számolt be az énekes, aki boldog amiatt, hogy maga segíthette szerelmét a szülőszobában. Természetes szülés volt és a végén ő maga vághatta el Bende köldökzsinórját. Az édesanyát és a kisfiút három nappal később pedig már haza is engedték. Dobrády Ákos elárulta: sokkal gördülékenyebben zajlanak a mindennapok a kisbabával, mint azt előre gondolták.

Az elmúlt két hétben Ákos és Niki szinte ki sem mozdultak otthonról és minden erejükkel azon voltak, hogy beletanuljanak a szülői feladataikba. Ákos azt is elárulta, hogy nagy családot szeretne, és bár jelenleg jóval kevesebbet alszanak szerelmével, mint Bende születése előtt, a kisfiú számára legalább egy kistestvér továbbra is tervben van.

„Szeretnénk nagy családot, de kistestvért mindenképpen. Nekem is van egy bátyám, és tudom, hogy mennyire jó dolog, ha valakinek van testvére. Szóval, nem állunk meg egy gyereknél„ – nyilatkozta a Borsnak korábban Ákos.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ez maga a földi pokol: a világ legforróbb városában madarak hullanak az égből, és halak sülnek meg a tengerben

origo.hu

A HVG által megszerzett rendőri jelentés drámaian részletezi, Magyar Péter hogyan kínozta Varga Juditot

borsonline.hu

Itt az újabb sokk: Katalin hercegné után újabb közönségkedvenc híresség jelentette be, hogy rákkal küzd

ripost.hu

Nem akárkivel fotózták le Szoboszlait a budapesti éjszakában

origo.hu

A TV2 sztárját nem akarta beengedni a lakásba a férje

lakaskultura.hu

Keleti inspiráció Tatabányán: sötét, zegzugos lakásból modern, légies otthon

ripost.hu

Egy ország kapott szívéhez a gyásztól: elhunyt a népszerű műsorvezető

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Varga Judit vallomása: „Egy lelki-beszűkült állapotban tartott engem”

ripost.hu

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Gusztustalan támadás érte Molnár Anikót: „Ezek az emberek egy fillért sem érnek”

SZTÁRDZSÚSZ

Michael Jacksonként térhet vissza Berki Krisztián

SZTÁRDZSÚSZ

Sorsfordító nap: megváltozott Polgár Árpád élete a balesete után

SZTÁRDZSÚSZ

Lemondott a luxusról Kulcsár Edina és G.w.M, ez lehet a következő autójuk

SZTÁRDZSÚSZ

Meglopták Szigligeti Ivettet, a rajongóitól kért segítséget

SZTÁRDZSÚSZ

Kőgazdag Szandi: Papaszita ne pazarolja rám az idejét

SZTÁRDZSÚSZ

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

SZTÁRDZSÚSZ

„Ez a rész sokkal rosszabb, mint maga a műtéti fájdalom” - a Kőgazdag Fiatalok sztárja a felépüléséről vallott