Családja érdekében hozott fontos döntést Hódi Pamela

A kétszeres sztáranyuka, Hódi Pamela nemrég még csak írt róla, hogy letiltja a hozzászólásokat. Végül meg is tette.

Hódi Pamela május elején hozta világra a második kislányát, Evoletet. Ezt követően számolt be róla, hogy a családja érdekében nem tartja kizártnak, hogy a jövőben letiltja majd a kommenteket.

Fontos döntést hozott Hódi Pamela (Fotó: Ripost)

Mint kiderült, az influenszer jó ideig gondolkozott, hogy megtegye-e ezt a lépést, hiszen tisztában van vele, hogy a követői sokszor mennyire várják az új posztjait. Ráadásul a pozitív, kedves üzenetek Pamelának is sok erőt adtak már a múltban. Azonban nagyon sok negatív hozzászóló is feltűnik az influenszer oldalán, és érthető, ha jelenleg nincsen kedve, se ereje a sértő hozzászólásokat olvasni, egyszerűen nem akar a rosszra koncentrálni. Hiszen neki most az elsődleges feladata az, hogy a kislányával és a családjával foglalkozzon, és a szükséges harmóniát megteremtse.

„Gondolkoztam azon a kilenc hónap alatt, hogy a szülés után talán tiltani fogom a kommenteket, mert számomra a legfontosabb ebben az időszakban, hogy itthon megteremtsük azt a harmóniát, amiben jól érezzük magunkat. (…) Úgy érzem, hogy egy picit sem szeretném befogadni a mindenhez is értő, unatkozó, mindent biztosan tudó emberek negatív kommentjeit. Ők szerencsére minimális számban vannak köztünk, de nem szeretnék a napomból akár öt percet is ezzel foglalkozni” – írta meg még pár nappal ezelőtt Pamela, aki végül a napokban le is tiltotta a hozzászólásokat.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!