Idén nyáron a Balatont választják a magyar sztárok

Bár védettségi igazolvánnyal számos ország látogatható már, rengeteg magyar sztár döntött úgy, hogy a nyaralást a Balaton partjára szervezi.

Vannak, akiket a szigorú utazási szabályok és a koronavírus-járvány sem rettentett el a külföldi a nyaralástól, azonban sok sztár a hazai tájakra, és a Balatonra esküszik nyáron.

Mutatjuk, mit tervez az idei nyárra többek között Bódi Csabi, Csepreg Éva és Bagi Iván.

A Balaton népszerű úti cél a sztárok körében is (Fotó: Markovics Gábor / Ripost)

Bódi Csabi szeretné felfedezni Magyarország legszebb tájait

Csabi bár imád utazni, idén nyáron szeretne minél több időt eltölteni itthon, felfedezve hazánk tájait. Éppen ezért a családi nyaralást is Balaton partjához szervezték.

„Magyarország az egyik legszebb ország, Budapest pedig a legszebb város a világon. Annyi sok szép hely van itthon, hogy érdemes ezt is felfedezni, mi idén nyáron a Balatonnál fogunk nyaralni a gyerekekkel” – mondta el az énekes.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Bódi Csabi (@bodicsabiofficial) által megosztott bejegyzés

Csepregi Éva Zamárdiban tölti a nyarat

A Neoton Família aranytorkú énekesnője ha éppen nem koncertezik, akkor Zamárdiban pihen a családjával. Éva bevallotta, a város különleges helyet foglal el a szívében, nem csoda, hogy télen-nyáron rendszeresen látogatja emiatt a Balatont.

„Sűrűn látogatjuk a Balatont nyáron, hála Isten! A nagyobb koncerteket tekintve a Plázson kezdtünk múlt héten, és a tervek szerint sűrűn megfordulunk még a Balatonnál. Ha pedig nincs munka, akkor Zamárdiban vagyunk, van ott egy lakásom. Imádom a várost, gyönyörű, fejlődik, rengeteg rendezvény van. Nagyon szeretek ott lenni, de ez az egész családomra igaz” – árulta el Csepregi Éva.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Éva Csepregi (@evaneoton) által megosztott bejegyzés

Bagi Iván nem szeretne külföldre utazni

A Karinthy-gyűrűs humorista bár mindkét oltását megkapta, egyelőre még vár a külföldi utazásokkal. Úgy döntött, idén hazánk tájait fedezi fel inkább, hiszen Magyarország is rengeteg kikapcsolódási lehetőséget biztosít nyárra.

„Szeretek utazni, de úgy érzem, most még korai lenne egy külföldi vakáció. Ha most megint mindenki ide-oda elkezd utazgatni, szerintem könnyen berobbanhat a negyedik hulláma a járványnak. Arról nem is beszélve, hogy itthon rengeteg gyönyörű helyen lehet kikapcsólódni, nem kell ahhoz átlépni a határt” – mondta el a Mokkában a humorista.

Az Exatlon Hungary sztárjai közös nyaralást terveznek

Miután hazatértek Dominikáról, Jósa Dani elárulta: rengeteg közös programot szerveznek a Bajnokokkal, például egy nyaralást is. Utóbbiból már a rajongók kaphattak egy kis ízelítőt, ugyanis a Balatonnál kapcsolódtak ki a versenyzők.

„Most, hogy visszajöttünk Dominikáról, így nagyon sok időt szeretnék Magyarországon eltölteni, és minél többet együtt lenni a Bajnokokkal. Biztosan fogunk szervezni sok közönség találkozót, lesznek közös programok, sőt nyaralások is. Utóbbit már szervezzük is a közös csoportban”

 

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Tóth Janka (@janka_toth_vivas) által megosztott bejegyzés

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!