Nagy bajban van: Lecsapott a TEK a TV2 egykori sztárjára

Kommandósok kapták el a TV2 egykori sztárját, Mandula Ádámot, miután életveszélyesen megfenyegette exét, Beát és a nő új párját, Szegedi Fecsót.

Az Éden Hotel egykori sztárja az Instagram-oldalán élőben tett olyan rémisztő kijelentéseket, amiket Szegedi Fecsóék már nem tudtak tovább tolerálni, így a rendőrséghez fordultak, akik a feljelentést követően letartóztatták a férfit.

Bea volt párja életveszélyesen megfenyegette őket (Fotó: Instagram)

Mandula Ádámot a Terrorelhárítási Központ emberei vették őrizetbe, mivel a férfi videóiban fegyver, illetve kábítószernek tűnő por látszik, amikről egyébként előszeretettel posztolt a közösségi médiában. A férfit 72 órára őrizetbe helyezték, jelenleg távoltartási végzés mellett szabadlábon védekezhet.

Fecsó párja, Bea rettenetesen fél a férfitól, akit ugyan már több mint két és fél éve otthagyott, de négyéves közös gyermekük, Medox miatt tartania kell a kapcsolatot egykori párjával.

„Nem merem odaadni neki a kisfiunkat, mert olyan dolgokat művel nyilvánosan és az Instagramon is, hogy rettegek attól, hogy valami baja lesz a kisfiamnak. Legutóbb például élőben vágta szét a kezét, majd a vérével összekente az arcát és az asztalt, de szemmel láthatóan tudatmódosítók hatása alatt van. Sőt, egyszer még egy vascsővel is szétverte a kocsimat, és sajnos engem is többször is bántalmazott” – magyarázta a Blikknek Bea, aki a rendőrségi feljelentés mellett a gyámhatóságnál és a gyermekvédelemnél is eljárást indított a férfi ellen kiskorú veszélyeztetése miatt.

Mandula Ádámot a TEK emberei kapták el (Fotó: Instagram)

Bea jelenlegi párja, Fecsó hozzátette, hogy Mandula a múlt héten minden ok nélkül kezdte el fenyegetni őt és a családját.

„Múlt hét előtti szerdán az Instagramjára tette ki a válogatott fenyegetéseket, sőt kitette a címemet is, meg azzal fenyegetőzött, hogy megver és megöl. Közölte, hogy nem érdekli őt az sem, ha életfogytiglant kap, de ha megtalál, akkor kivégez engem is és Beát is. Itt van két kisgyerek, nem tudhatjuk, hogy mi jár a beteg agyában, és nem fogok állandóan a hátam mögé sem nézni, ahányszor kimegyek az utcára. Egy ilyen ember engem ne fenyegessen, a családomat meg végképp ne” – jelentette ki határozottan Fecsó, aki megelégelve a fenyegetéseket, Beával és egy pendrive-ra kiírt videókkal bement a IX. Kerületi Rendőrkapitányságra, ahol megtették a feljelentést a férfi ellen.

„Örök hálám a rendőrök gyors és szakszerű intézkedéséért. Nagyon korrektül jártak el! Az általunk bemutatott bizonyítékok alapján a TEK segítségével azonnal őrizetbe is vették Bea exét, akit 72 órára őrizetbe is helyeztek. A fegyverekről azóta kiderült, hogy játékpisztolyok, a többi ügyben pedig elindult ellene az eljárás. Ettől függetlenül megbíztam az ügyvédemet is, mert itt már nem csak a testi épségünkről, hanem a jóhírünk megcsorbításáról is szó van.”

Ez is érdekelhet

origo.hu

Itt a leleplezés: személyes anyagi érdekei miatt harcolhat a magyargyűlölő Guy Vershofstadt az orosz energia ellen

borsonline.hu

Durván megalázta Zámbó Krisztián a menyasszonyát

life.hu

"A szerelem elmúlt, és azt hiszem, sajnos a tisztelet is" - Zámbó Krisztián megszólalt a szakításról

vg.hu

Lassan megfizethetővé válik a dízel Magyarországon – újabb árcsökkenés jön

ripost.hu

Padlóra került Zámbó Krisztián

borsonline.hu

Egyből kiszúrták a rajongók: Ismét kés alá feküdt Gelencsér Tímea?

travelo.hu

Az olasz Banksy háborúellenes alkotásai Ukrajnában

ripost.hu

Megrázó videó a törökországi pokolból: zokogva kér segítséget a világhírű focilegenda

ripost.hu

Saját fia miatt kényszerült munkásszállóra az édesanya: "Dohos, büdös, alig jobb, mint az utca"

ripost.hu

Mancs gazdája is Törökországba indult, nyilatkozott a Ripostnak!

ripost.hu

Már a babaszoba is elkészült: Érkezhet a baba Gianniéknál

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

A házasságig nem költözik össze vőlegényével Agárdi Szilvi

SZTÁRDZSÚSZ

Újabb pofont kapott Mazsi: Berki neve nem méltó hozzád!

SZTÁRDZSÚSZ

Forrnak az indulatok: Egy emberként szálltak bele Berki Mazsiba

SZTÁRDZSÚSZ

Már a babaszoba is elkészült: Érkezhet a baba Gianniéknál

SZTÁRDZSÚSZ

Emlékszel még a Dallas Lucy-jára? Így néz ki ma

SZTÁRDZSÚSZ

Gyorshajtásért lemeszelték a Tankcsapdát a rendőrök