Létrehozva: 2021.05.19.

Nagy bajban van: Lecsapott a TEK a TV2 egykori sztárjára

Kommandósok kapták el a TV2 egykori sztárját, Mandula Ádámot, miután életveszélyesen megfenyegette exét, Beát és a nő új párját, Szegedi Fecsót.

Az Éden Hotel egykori sztárja az Instagram-oldalán élőben tett olyan rémisztő kijelentéseket, amiket Szegedi Fecsóék már nem tudtak tovább tolerálni, így a rendőrséghez fordultak, akik a feljelentést követően letartóztatták a férfit.

Bea volt párja életveszélyesen megfenyegette őket (Fotó: Instagram)

Mandula Ádámot a Terrorelhárítási Központ emberei vették őrizetbe, mivel a férfi videóiban fegyver, illetve kábítószernek tűnő por látszik, amikről egyébként előszeretettel posztolt a közösségi médiában. A férfit 72 órára őrizetbe helyezték, jelenleg távoltartási végzés mellett szabadlábon védekezhet.

Fecsó párja, Bea rettenetesen fél a férfitól, akit ugyan már több mint két és fél éve otthagyott, de négyéves közös gyermekük, Medox miatt tartania kell a kapcsolatot egykori párjával.

„Nem merem odaadni neki a kisfiunkat, mert olyan dolgokat művel nyilvánosan és az Instagramon is, hogy rettegek attól, hogy valami baja lesz a kisfiamnak. Legutóbb például élőben vágta szét a kezét, majd a vérével összekente az arcát és az asztalt, de szemmel láthatóan tudatmódosítók hatása alatt van. Sőt, egyszer még egy vascsővel is szétverte a kocsimat, és sajnos engem is többször is bántalmazott” – magyarázta a Blikknek Bea, aki a rendőrségi feljelentés mellett a gyámhatóságnál és a gyermekvédelemnél is eljárást indított a férfi ellen kiskorú veszélyeztetése miatt.

Mandula Ádámot a TEK emberei kapták el (Fotó: Instagram)

Bea jelenlegi párja, Fecsó hozzátette, hogy Mandula a múlt héten minden ok nélkül kezdte el fenyegetni őt és a családját.

„Múlt hét előtti szerdán az Instagramjára tette ki a válogatott fenyegetéseket, sőt kitette a címemet is, meg azzal fenyegetőzött, hogy megver és megöl. Közölte, hogy nem érdekli őt az sem, ha életfogytiglant kap, de ha megtalál, akkor kivégez engem is és Beát is. Itt van két kisgyerek, nem tudhatjuk, hogy mi jár a beteg agyában, és nem fogok állandóan a hátam mögé sem nézni, ahányszor kimegyek az utcára. Egy ilyen ember engem ne fenyegessen, a családomat meg végképp ne” – jelentette ki határozottan Fecsó, aki megelégelve a fenyegetéseket, Beával és egy pendrive-ra kiírt videókkal bement a IX. Kerületi Rendőrkapitányságra, ahol megtették a feljelentést a férfi ellen.

„Örök hálám a rendőrök gyors és szakszerű intézkedéséért. Nagyon korrektül jártak el! Az általunk bemutatott bizonyítékok alapján a TEK segítségével azonnal őrizetbe is vették Bea exét, akit 72 órára őrizetbe is helyeztek. A fegyverekről azóta kiderült, hogy játékpisztolyok, a többi ügyben pedig elindult ellene az eljárás. Ettől függetlenül megbíztam az ügyvédemet is, mert itt már nem csak a testi épségünkről, hanem a jóhírünk megcsorbításáról is szó van.”

Ez is érdekelhet

origo.hu

Szavaztak a Liverpool-szurkolók, ennek nem fog örülni Szoboszlai Dominik

borsonline.hu

Mi történt? Balázs Andrea nem jelent meg a Nemzeti Színházban

hirtv.hu

A brüsszeli rendőrég engedett az Antifa tagjai őrjöngésének + videó

ripost.hu

Már Jürgen Klopp is lemondott róla? Szoboszlait támadják Angliában

vg.hu

Már csak a csoda segíthet: Varga Mihály rossz hírt közölt a nyugdíjasokkal – lehetett sejteni, hogy ez lesz

origo.hu

Felismerhetetlen lett a Született feleségek egyik legszexibb színésznője

astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. március 20.: a Bika bízzon magában, a Bak nézzen az álarc mögé

ripost.hu

Hoppá, más feleségével ebédelt a Házasság első látásra szereplője

ripost.hu

Ez a három csillagjegy forró szerető 50 év felett is

ripost.hu

Megvan Dárdai utódja a Herthánál, teljes a káosz Berlinben

ripost.hu

A mai napig zavarba jön tőle: ezt a szerepét bánta meg a legjobban Sandra Bullock

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

Kőgazdag Metta felfedte: ezért tűnt el a közösségi médiából

SZTÁRDZSÚSZ

Kőgazdag Aurél 20 éves lett: Nyomasztja a családalapítás

SZTÁRDZSÚSZ

„Nem akarom túlnőni Lacit” – Lukács Laci miatt nem akarta vállalni a Kincsvadászokat a Tankcsapda dobosa

SZTÁRDZSÚSZ

Nem kertelt Kőgazdag Metta, megmondta a véleményét a Next Top Model Hungaryról