Pár éve még kenyérre se volt pénze, most luxuslakást vett 4 éves lányának a magyar sztár

A népszerű rapsztár, G.w.M, azaz Varga Márk még csak 24 éves, de mostanra a hazai rapszakma élvonalába tornázta fel magát. Tíz évvel ezelőtt indult a pályafutása. Akkoriban mindent egy lapra tett fel, hiszen rapsztár akart lenni, ezért elköltözött szüleitől. Ezek után előfordult, hogy éhezett, mostanra viszont mindene megvan: luxusautók, gyönyörű feleség, két gyerek és egy magasra ívelő karrier. Sokan azonban azzal vádolják, hogy feleslegesen szórja a pénzt.

Szerző Doris

G.w.M sorra ontja magából a slágereket. Bár sok előadót földhöz vágott a koronavírus-járvány, ő köszöni, jól van! Olyannyira, hogy az elmúlt pár hónapban több millió forintot költött a családjára, hiszen szeretné bebiztosítani a jövőjüket.

G.w.M karrierjét a pandémia sem vetette vissza (Fotó: Máté Krisztián / Ripost)

„Ötvenmillióért vettem a lányomnak lakást a IX. kerületben. Sokan azzal vádolnak, hogy ez felesleges költekezés, de szerintem én nem szórom a pénzt! Ez befektetés a kislányom érdekében! Jövőre a fiam is kap egy lakást, mert szerintem ez így normális, hogy megalapozom a jövőjüket” – mondta kendőzetlen őszinteséggel a Ripost-nak G.w.M, aki úgy érzi, nincs oka szerénykedni, hiszen kemény munkával kereste meg a vagyonát. Előfordult, hogy napi 12 bulija volt.

A rappernek a család a legfontosabb (Fotó: Máté Krisztián / Ripost)

„Annyi koncertem volt az elmúlt 6 évben, amennyi nem sok embernek. Volt időm ezt a pénzt megkeresni. Előfordult olyan is, hogy egy vacsorapartira hívtak meg, amiért kétmillió forintot kértem és kifizették” – mondta el a fiatal rapsztár, akiről csak kevesen tudják, hogy korábban nem ment ilyen jól a szekere, mint mostanában.

A kis Mark édesapjának elképesztő sikere van a YouTube-on (Fotó: Máté Krisztián / Ripost)

Pár évvel ezelőtt kenyérre sem volt pénze. Bár gazdag család sarja, tizenéves korában elköltözött otthonról, hogy egyedül építsen rapkarriert. A sikerek jöttek is gyorsan, de ennek ellenére anyagilag meglehetősen nehéz helyzetbe került.

Melaninak nem lesz olyan nehéz sorsa, mint az édesapjának volt / Fotó: GwM

„Nekem gyerekkoromban nagyon jó sorom volt, de volt egy hatalmas törés a családunkban. Nagyon lecsúsztunk. Anyukám és apukám szétmentek ezután, és sok vita volt köztük. Én ennek nem akartam a része lenni, ezért döntöttem úgy, hogy csak a zenére koncentrálok, és elköltözöm. Akkoriban előfordult, hogy nem volt mit ennem! Nehéz volt, de megérte, mert most itt vagyok” – emlékezett vissza élete legnehezebb időszakára Márk, aki akkoriban mindenki előtt titkolta, hogy nincs egy forintja sem.

A sikerrel sok pénz is jár (Fotó: G.w.M)

„Mindenki azt látta, hogy brutálisan épül a karrier, csak sajnos nem volt mellé lőszer! Nulla forintom volt. Arra emlékszem, hogy a kenyértartó mellett volt pár húsz forintos! Már a százasok is elfogytak„ – tette hozzá a rapper, aki ma már csak mosolyog az egészen, hiszen a nélkülözés után elérte álmait. 10 milliós lejátszásai vannak a dalainak és több százezren követik őt a közösségi oldalakon. Azt mondja, megérte minden nehézség, abban pedig biztos, hogy gyerekeit nem szeretné kitenni egy hasonló élethelyzetnek, ezért is vett lányának egy lakást, hogy ne kelljen majd aggódnia a jövője miatt.

Szerző Doris

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!