Gönczi Gáborék megkapták babájuk genetikai leleteit: Itt a diagnózis

Gönczi Gábor és felesége, Ildikó második gyermeküket várják. A kislány nyáron érkezik majd a családba.

Gönczi Gábor még február végén jelentette be a hírt, hogy a felesége, Ildikó második gyermekükkel várandós, és rögtön kiderült a pici neme is: kisfiuk mellé egy kislány érkezik nyáron a családba.

Nagy a boldogság (Fotó: Facebook)

A Tények híradósa most az Instagram-oldalán mesélte el, hogy a csinos felesége és a pocaklakó már túl vannak a genetikai vizsgálatokon, és a leletek szerint minden a legnagyobb rendben van. A leányzó nagyon szépen fejlődik.

„Elérkeztünk a babavárás eddigi legnyugalmasabb szakaszába. Ehhez az első nagyon fontos mérföldkő volt, hogy elvégeztettük a ma elérhető legmodernebb genetikai vizsgálatokat, amelyekkel egy egyszerű anyai vérvétellel kiszűrtük a legsúlyosabb szóba jöhető rendellenességeket. (…) Nekünk szerencsére minden vizsgálat jó eredményeket hozott, amelyek szerint kilencvenkilenc százalékos eséllyel valamennyi rendellenesség kizárható. Ez nagyon megnyugtatott bennünket” – írta Gönczi.

A tévés arról is beszámolt a bejegyzésében, hogy Ildikó jelenleg terhességének 28. hetében jár, és bíznak benne, hogy a szülésig nyugodt időszakban lesz majd részük.

„Bízunk benne, hogy az előttünk álló időszak nyugalmas lesz” – zárta gondolatait a műsorvezető.

A teljes bejegyzést ide kattintva olvashatod el!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!