Elfogadta az idő múlását: Ezért nem fél az öregedéstől Détár Enikő

Détár Enikő túl van az ötvenen és nem is akarja megjátszani az ellenkezőjét.

Détár Enikőt színészi játéka és összetéveszthetetlen hangja mellett

arról ismerik, hogy megjelenése mindig makulátlan, egy igazi díva.

Détár Enikő minden korban jól érzi magát (Fotó: Détár Enikő)

Azt azonban csak kevesen tudják, hogy az 57 éves színésznő a tökéletes megjelenésével semmit nem akar ellensúlyozni, nem viaskodik az időmúlásával.

A Ripost7-nek elmondta, semmi baja nincs az öregedéssel, sőt, a saját korát és élettapasztalatát a színházi munkájában is fel tudja használni.

Enikő idős nőnek maszkírozva is színpadra áll (Fotó: Détár Enikő)

„Tudok azonosulni az idő múlásával! Egyre többször osztanak már idősebb karaktereket rám, de ezzel nincs is semmi baj. A Mary Poppins-ban egy koldus öregasszony vagyok, és imádom! Egy fiatalabb, dögös karakternek is lelke van, és kell, hogy legyen lelke az öregnek is a színpadon vagy a vásznon. Sok fontos embert elveszítettem már, talán azért is kötődöm ennyire ahhoz a karakterhez, amit a Mary Poppins-ban játszom, mert ez volt az utolsó darab, aminek a főpróbáját még az anyukám is láthatta. A Turay Idában a Rocknagyiban játszom és én magam festem öregre az arcomat. Az életben sincs gondom az idő múlásával, sőt, mióta betöltöttem az ötvenet, több új darabot próbálok, mint azelőtt” - mesélte a színésznő.

Ha szeretnéd a teljes interjút elolvasni, vedd meg a kedden megjelenő Ripost7 hetilapot !

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!