„Muszáj továbblépni” – Először nyilatkozott a válásról Vitray Tamás volt felesége, Kállai Bori

Kállai Bori és Vitray Tamás 2019-ben, harminckét év házasság után döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják.

Kállai Bori nehéz időszakon van túl. Pár hete esett át a koronavíruson, ami rettenetesen megviselte. Két hétig lábra sem tudott állni. A lánya, az öccse és a szemben lakó baráti házaspár segítette. Ételt vittek neki, és mindent, amit kért, letették a kapuja elé – írta meg a femina.hu, ahogyan arról is beszámolt, hogy a 72 éves színésznő mit mondott a válásával kapcsolatban, amiről egészen mostanáig egyáltalán nem beszélt.

Kállai Bori: „Muszáj továbblépni!” (Fotó: FEM3)

„Minden fájdalmat meg kell élni, meg kell gyászolni, de aztán muszáj továbblépni, hogy tovább tudjunk élni. Annak kell örülni, ami van! A szingliéletnek is megvannak az előnyei meg a hátrányai is, de az életben semmi sem fehér vagy fekete, minden kicsit szürkés, de az, hogy kifehéredjen, csak rajtunk múlik” – fogalmazott a 72 éves színésznő.

Mint ismeretes, 2019 novemberében bombaként robbant a hír, hogy válik Vitray Tamás és Kállai Bori. Aztán hamar kiderült, hogy igazándiból már hónapokkal a hír kiszivárogtatása előtt, azaz az év elején elváltak, csak az egykori szerelmesek igyekeztek titokban tartani a történteket.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!