Vasvári Vivien önéletrajzi könyvében tálalna ki a magánéleti titkairól

A luxusfeleség mögött nehéz év áll: elvált a férjétől, egyedül tartja el két gyermekét. De most végre úgy érzi, a helyén van.

Teljesen megváltoztatta az elmúlt egy év a szexi influenszert. Vasvári Vivien nemcsak a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzet révén vált más emberré, de a magánéletében bekövetkezett változások miatt is. Vivien lelkileg megerősödött, mára pedig boldog és kiegyensúlyozott életet él.

Vasvári Vivien boldogabb, mint valaha
Fotó: Sulyok László

„A párommal nagyon boldogok vagyunk, habár a magánéletembe már nem szeretnék betekintést nyújtani a nyilvánosságnak. Jól érzem magam a bőrömben, rengeteg fájdalmat sikerült feldolgoznom, és ezzel együtt minden más is a helyére került. Boldog, kiegyensúlyozott, szerető párkapcsolatban élek, és a hivatásomban is sikereket érek el. Rengeteg felkérést kapok, és hamarosan kiadom a Hiba című könyvem második kötetét” – mondta el a Metropolnak Vasvári Vivien.

A kétgyermekes édesanya már nem fogja soha úgy kitárni a magánéletét a nyilvánosságnak, mint korábban, tervez azonban egy életrajzi könyvet, amiben tisztázni szeretné a róla kialakított képet.

„Még most is sokan azt hiszik, hogy engem eltartanak, de ez nem így van. Tizennyolc éves korom óta magam dolgozom meg azért az életszínvonalért, amin élek. Nem vagyok kitartott nő, nincs szükségem arra, hogy egy férfi tartson el! Szeretném a könyvemben tisztázni ezeket a félreértéseket, jóllehet, tudom, hogy így is lesznek olyanok, akik azt hiszik majd, hogy mindezt nem magamnak köszönhetem. Egyelőre még várok ezzel, ugyanis jogilag nem szeretnék kellemetlen helyzetbe kerülni és megbántani olyanokat, akik már nem részei az életemnek” – utalt a magánélete egykori szereplőire a modell.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!