Két nővel orgiázott: Szexvideóval zsarolták a TV2 egykori sztárját

Szegedi Fecsót többek között emiatt a megcsalás miatt hagyta el végleg kisfia édesanyja, Vasvári Vivien.

Szegedi Fecsótól egyszer megpróbált pénzt kizsarolni két nő, akikkel megcsalta volt feleségét. Édeshármasukat titokban rögzítette az egyikük, majd amikor Fecsó nem engedett a zsarolásnak, elküldték az aktusról készült felvételt Vasvári Viviennek.

Óriási balhé lett belőle!

Egy hotelszobában szexelt két nővel (Fotó: LifeTV)

„Egyszer csőbe húztak. A szórakozóhelyen két lány odajött, kicsit illuminált állapotban voltam már, és mondták, hogy gyere Fecsó, ketten veled leszünk aznap este. És fölvették az egészet videóra telefonnal. Megvolt a hármas a hotelszobában” – kezdte a LifeTV-n futó Brékingben Fecsó, aki azt is elmesélte, a két nő azzal fenyegette, hogy a pikáns felvételt elküldik a sajtónak. Az üzletember azonban nem engedett a zsarolásnak, így az akkori felesége kapta meg a videót.

„El akarták küldeni valamelyik újságnak, meg akartak zsarolni, a végén pedig elküldték Vivinek. Akkor már nem volt túl jó a kapcsolatunk, már nem éreztem ezt a dolgot annyira. Aztán bejött ez a videó, ami még olaj volt a tűzre és szétmentünk. (...) Begináztattak szerintem. Nem is emlékeztem rá. Becsapdáztak” – magyarázta az üzletember.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!